Magazin > VIP
72808 ogledov

Filip Flisar o ljubezenskem razhodu in govoricah, da ni več samski

Filip Flisar Profimedia
Iskreno povedal vse …

Filip Flisar, naš upokojeni smučar prostega sloga, ki trenutno blesti v Popovi kuharski in turistični oddaji Kuhinja na kolesih, je samski že nekaj časa, zato so mu začeli pripisovati nove romance. Pa je res kaj na tem? 

"To so neke govorice, nič omembe vrednega ni, nič konkretnega," je za zurnal24.si povedal Flisar, ki pa odkrito pove, da ima občasno kakšno žensko družbo: "Saj sem človek, delam stvari, ki jih delajo vsi. Da, imam stik s kakšno žensko."

 

O tem, kje dame spoznava, na spletu ali v živo, pa je povedal: "Nisem v položaju, da bi potreboval Tinder. In tudi sicer sem bolj tradicionalno naravnan. Všeč mi je, da žensko spoznam v živo, na štiri oči in ne preko spleta." Glede na to, da je trenutno zvezda TV ekranov, ga verjetno za rokav pocuka tudi kakšna nova oboževalka, a Filip pravi, da za te stvari ni dovzeten. "Ni povečanega navala zaradi oddaje," dodaja. 

Da z njegovo Moniko nista več par, se je šušljalo že februarja, a je par govorice takrat zanikal. No, sedaj je kristalno jasno, da je Filip samski, o odnosu z bivšo in hčerko Sofio pa je povedal: "Razšla sva se zato, ker nisva želela, da otrok gleda najine prepire. Zdelo se nama je, da je tako boljše za hčerko. In tudi po razhodu delava tako, da je najboljše zanjo in njeno srečo."

Komentarjev 4
  • Avatar Sarsviolla
    Sarsviolla 22:44 05.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • andrej084 11:24 05.december 2021.

    Ko zmanjka denarja, ženske odidejo, pa čeprav so tu še otroci. Ne vse, večina pa gre. Moj kolega večkrat reče: 10 let sem jo porival, potem je pa vžgala in šla.....

Sorodne novice