Magazin > VIP
25399 ogledov

Exatlon: Opa, ta dva tekmovalca Jadrana sta se v šovu zaljubila!

Exatlon Planet TV
V šovu Exatlon naj bi se ta dva tekmovalca "potila" tudi med rjuhami ...

Čeprav je Exatlon športni resničnostni šov in morebitne ljubezenske afere med tekmovalci niso v ospredju šova, pa so se številni gledalci spraševali, ali so se med nekaterimi gledalci splete tudi romantične vezi. Sprva se je namigovalo, da sta romantično povezana Franko in Marjanca, za katera je znano, da sta se družila tudi pred šovom. Marjanca je Franka namreč obiskala na njegovem ranču, o čem pričajo fotografije na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc)


 Iz zanesljivih virov pa smo izvedeli, da so se ljubezenski poligoni dogajali v ekipi Jadran, in sicer sta romantične vezi stkala Lara in Samo, ki naj bi bila tako v vili kot v kolibi zelo strastna. Da sta "Jadrančka" par, je v torkovi oddaji namignila tudi voditeljica Tina Gaber, ko je Samu med izločitvenim bojem dejala: "Ok, Samo, daj vse od sebe in ne pozabi, kdo te tamle gleda."

Čeprav si naklonjenosti na poligonih in pred kamerami nista izkazovala, so njune lepe poglede opazili tudi gledalci pred TV zasloni. Da sta več kot prijatelja, pa je dal slutiti tudi torkov zaupni pogovor na postelji, ko je Lara pred izločitvenim dvobojem bodrila Sama, ki je boj proti Alenu na koncu tudi dobil. 

 

Komentarjev 2
  • Donna_Montalvo 15:26 02.december 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:19 02.december 2021.

    Kok sta pa tedva antipatična. Glih za skupaj sta. Upam, da noben od njiju na zmaga! Marjanca in Franko bi bila pa res lep par.

Sorodne novice