Magazin > VIP
5487 ogledov

Exatlon: Solze in očitki, da je šov "zrežiran do amena"

Igor Mikič Planet TV
Je Franko res favoriziran s strani produkcije in kdo se bo danes v izločitvenem dvoboju pomeril z Mišico?

Sinoči je na poligonu Sršenje gnezdo slavil Jadaran, v izločitveni dvoboj pa gre kot najšibkejši člen pri Triglavu, ponovno Igor Mikič Mišica. To ga močno spravilo s tira, tekle so tudi solze. Voditelju Miranu Ališiču je povedal, da je statistično res najšibkejši, a da je ves čas šova tekmoval, tudi bolan, medtem ko so njegovi sotekmovalci zaradi različnih poškodb počivali. 

Kot najmočnejši člen mu bo dvobojevalca izbrala Marjanca. Mikič bi si v izločitvenem dvoboju želel Jana Čampo, ki je statistično le za odstotek boljši od njega, a je trenutno poškodovan. "Pina je šla tudi domov. Če v tej fazi tekmovanja, ne more tekmovati, naj gre domov," je bil neposreden Mikič, ki je sotekmovalcem očital tudi, da so vsi diplomatsko odgovarjali, ko je Marjanca sklicala sestanek glede drugega dvobojevalca.

Na Instagramu pa se bije drug boj. Nekateri so prepričani, da mora Mišica kot najšibkejši člen pred finalom izpasti, medtem ko ga drugi močno zagovarjajo. "Čampa mora v dvoboj. Tale njegova hipohondrija je že neokusna. Ko mu grozi izločilni dvoboj, si čudežno poškoduje vse," je oster eden izmed gledalcev.

Prav tako so gledalci začeli verjetni v favoriziranje Franka Bajca, ki so ga zdravniki nenavadno dolgo pustili počivati, včeraj pa sta z Marjanco, kot najhitrejša tekmovalca na poligonu, dobila še medalji. Kljub temu da je največ zmag, kar pet, na poligonu včeraj dosegel Alen

Takole so se jezili na Instagramu:

"Kao medalje dal, da se jih zavaruje. Ne bit tako očitni, da bosta oba v finalu."

"Eeem … zakaj že? Zrežirano do amena! NOBENGA REDA IN PRAVIL!"

"Hahhahahhuaha, kar kao najhitrejša? A se vam je ura pokvarila? Eh, tako očitne kuhinje pa res ne bi rabili igrat, ker mislim, da je vsem gledalcem jasno, da sta ta dva but** favorizirana že od začetka. Ooo moj bog, Marjanca, ko zmaga, bo počila od nadutosti in samozavesti."

Komentarjev 2
  • Margaret_Marshall 15:16 24.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • matermila 11:42 24.november 2021.

    Vsak tak glupi šov je zrežiran, V vseh se že vnaprej ve, kako in kaj, kdo bo koga itd. Čudi me samo, da take oddaje sploh kdo gleda.

Sorodne novice