Magazin > VIP
53829 ogledov

Špeli Grošelj se je ta znana Slovenka močno zamerila

špela grošelj Youtube
Še pred kratkim bi se z njo poljubljala, danes pa …

Čeprav je pred kratkim voditelju in pevcu Davidu Amaru v intervjuju za Radio Antena zaupala, da bi se, če bi že mogla izbrati, poljubljala z Marjanco Polutnik iz šova Exatlon, je Špela Grošelj to izjavo na Instagramu vzela nazaj. Za zurnal24.si je povedala, da je sicer punce nikakor ne mikajo in da je bil odgovor na vprašanje zgolj hipotetičen. 

Špela je namreč velika oboževalka resničnostnega šova Exatlon in ga redno spremlja. Bila je tudi goreča navijačica Marjance Polutnik, za katero je v Quickiu Davida Amara povedala, da ima prekrasne oči in je zelo "sočna". 

Marjanca Polutnik | Avtor: Planet TV Planet TV

No, Špela je mnenje o Marjanci spremenila, ko je ta prejšnji teden v izločitveni boj poslala Chorchypa, ki je na koncu tudi izgubil proti Igorju Mikiču. Marjančina odločitev se je marsikomu zdela nepoštena, tudi Špeli, ki je na Instagramu povedala, da svojo izjavo vzame nazaj. Z Marjanco se ne bi več poljubljala, saj ji ni všeč njen karakter, njena odločitev se ji ni zdela pametna, še vedno pa se ji zdi "sočna".

Sicer pa Špela ni edina. Marjanca, ki ima zaenkrat najboljšo statistiko v šovu, je z odločitvijo, ki jo je sprejela prejšnji teden, izgubila veliko navijačev. Čeprav se je za to potezo odločila, ker je bila prepričana, da bo Chorchyp izločil Mikiča, ki je Marjanci velik trn v pet, saj sta na bojni nogi že cel čas šova. 

Komentarjev 4
  • Ender3 18:20 03.november 2021.

    Š.G ni vredna imena, samopromocijo pa plača avtorju da jo občasno medijsko osvežuje. Škoda prostora, to spada na trač rumeni tisk.!

  • dani05 17:29 03.november 2021.

    Pa koga sploh zanimajo te umetne, vase zagledane spake? Ta Groslca se skoz nekaj mece vn, a POPOLNOMA nikakva je. Debela, umetna, pet ne zna, antipaticna,... Podn od podna.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:47 03.november 2021.

    Briga Marjanco za priljubljenost, njo zanima samo zmaga in prav ima.

Sorodne novice