Magazin > VIP
1644 ogledov

Bo naša nekdanja misica tudi tokrat jokala?

noemi jae Planet TV
Nives si želi žura, Marjanca se boji, da se ji ta želja ne bo izpolnila.

V Exatlonu se bodo za obstanek v šovu spet borila dekleta rdeče skupine, saj je ekipa Triglav spet izgubila proti Jadranu. Najslabšo statistiko tedna ima Nives, najboljšo pa Marjanca, kar pomeni, da mora temnolaska odločiti, kdo bo šel z nekdanjo miss Slovenije v areno.

Marjanco spet čaka težka naloga. Ko je pretekli teden v boj proti Igorju Mikiču poslala Chrochypa, so nanjo letele kritike. Tokrat je odločitev prevalila na celo skupino, s čimer se je strinjala tudi Nives, ki je med svojim prvim izločitvenim dvobojem z Aleksandro večkrat zajokala. "Jaz bi si želela, da bi se imeli ta čas, ki ostane, lepo in da ta izločitveni dvoboj ne bi bil tako težak, kot je bil moj prvi in od Chrochypa. Vesela bi bila, če bi bil moj izločitveni dvoboj žurka,“ je povedala Nives.

"Pustila se bom presenetiti, imam pa občutek, da ne bo žura, ampak da bodo solze,“ pa je dejala Marjanca.

Vsem je odločitev olajšala Noemi, ki se je sama javila za drugo dvobojevalko. "Ni me strah iti v boj, zato sem se tudi javila. In da njim olajšam odločitev ... Mislim, da bi me v vsakem primeru izbrali,“ je povedala. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.