Magazin > VIP
38465 ogledov

Kandidatka šova razkriva: Ne Marjance, te "zahrbtne" tekmovalke se je treba bati

noemi jae Instagram
Šov Exatlon je zapustila Noemi Jae, znana tudi iz šova Bar.

noemi jae | Avtor: Instagram Instagram
Noemi Jae, ki je pred nekaj dnevi zapustila Exatlon, šov, ki ga prikazujejo na Planet TV, je odgovarjala na vprašanja sledilcev, ki jih je med drugim zanimalo, kakšno je njeno mnenje o Pini in Marjanci. O temnolaski je Noemi povedala: "Marjanca zna biti zelo v redu. Zna te poslušati, podpirati, povedati, kako je ponosna nate, ampak … Pet minut pozneje pa zna ravno nasprotno, kar je tebi povedala v obraz, povedati ostalim v ekipi. Imam jo nekako rada, se pa zavedam, da je bolje imeti neko mejo oziroma se včasih odmakniti."

Tudi o Pini ne najde lepih besed. "Na začetku me je Pina pridobila na svojo stran s svojo nedolžnostjo in naivnostjo. Zdaj pa, ko se bližamo koncu, je pokazala, da je kar zahrbtna in da bi šla čez vse, vse tekmovalce, da pride do zmage. V zadnjih dveh tednih, ko sem to videla, sem bila kar razočarana."

Lepše besede je našla za modro ekipo, za katero pravi, da so bolj srčni in se bolj iskreno podpirajo. "Velikokrat sem rekla, da bi se tam počutila bolj sprejeto. Ko sem zmagovala in pričakovala podporo svoje ekipe, sem dobila več podpore od Jadrana – da so mi zaploskali in čestitali,“ je povedala o modrih, o svoji ekipi pa: "Bilo je kar napeto, veliko je bilo dvoličnosti. Ljudje se ne marajo med seboj, a se objemajo. Naporno je bilo. Pri vsakem se pozna, da se tekmovanje približuje koncu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.