Magazin > VIP
44541 ogledov

Poškodbe v Exatlonu: Franko Bajc ostal, drugi so morali oditi, to je razlog

Exatlon Planet TV
Nekaterim gledalcem se tako dolgo okrevanje Franka Bajca v šovu Exatlon ne zdi pošteno ...

Franko Bajc se je včeraj po poškodbi končno vrnil na poligon. Številni gledalci so se namreč spraševali, zakaj so ga ustvarjalci šova Exatlon tako dolgo čakali, medtem ko so nekateri njegovi sotekmovalci zaradi dolgotrajnih poškodb morali šov zapustiti. Franko je po več tednih počitka sinoči za Triglav sicer osvojil dve točki. 

"Če je poškodba takšna, da lahko tekmovalec ali tekmovalka v času trajanja oddaje uspešno okreva in se znova udeleži bojev na poligonih, potem se celotna ekipa Exatlon Slovenija vsekakor trudi v tej smeri. Tako je Marjanca Polutnik uspešno okrevala po zvinu gležnja, Franko Bajc se na poligon ni smel podati zaradi poškodbe na roki, zaradi zdravstvenih težav je nekaj tekem izpustila tudi Eva Peternelj, Andrei Lenart je moral počakati na odstranitev šivov po poškodbi glave," je za zurnal24.si povedala tiskovna predstavnica Planet TV-ja. 

"V drugi fazi tekmovanja menjave sicer niso več mogoče, zato Kaja Casar po odhodu na primer ni dobila menjave, medtem ko sta jo poškodovana Luka Turk in Katarina Jerše dobila. Narava poškodb Luke, Katarine in Kaje je zahtevala dolgotrajnejše zdravljenje, za kar so lahko najustrezneje poskrbeli v Sloveniji, o podrobnosti njihovih zdravstvenih težav pa seveda ne moremo govoriti, saj gre za zelo osebne zadeve," je še dodala.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice