Šport > Zimski športi
318 ogledov

"Težko je, ko vidiš, da ti odnaša sanje"

Linn Svahn Epa
Ena najboljših smučarskih tekačic na svetu je zaradi poškodbe rame ostala brez olimpijske sezone.

Švedska smučarska tekačica Linn Svahn bo zaradi posledic poškodbe rame morala izpustiti olimpijske igre v Pekingu, zaradi dolgotrajnega okrevanja pa ne bo nastopala niti na tekmah v prihajajoči sezoni svetovnega pokala, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Okrevanje po operaciji rame se je zavleklo, tako da je morala Švedinja črtati olimpijski nastop. "Težko je, ko vidiš, da ti odnaša sanje," je o tej temi dejala švedska tekačica.

Svahnova se je poškodovala po padcu na tekmi v prejšnji sezoni v domačem Ulricehamnu. Okrevanje pa ni potekalo po načrtih, pred dvema mesecema je morala na operacijo, a rama še zdaj ni v redu in je Svahnova ne more močno obremeniti.

Iz švedske smučarske zveze pa so sporočili, da bo tekačica izpustila ne le olimpijske nastope, temveč tudi tekme svetovnega pokala in da bo vse moči usmerila v popolno okrevanje in vrnitev po poškodbi rame.

Linn Svahn | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.