Magazin > VIP
29866 ogledov

Naključje ali usoda? To je Franku podarila pred odhodom v šov!

vanja exatlon Planet TV
Verjamete v usodo?

Šov Exatlon, ki ga prikazujejo na Planet TV, se počasi približuje koncu. Zadnjo tekmo za vilo je dobila ekipa Triglav, ki sta jo sicer v zadnji oddaji doleteli kar dve slabi novici. Pina, ki je statistično najboljši član ekipe, je morala zaradi poškodbe zapustiti tekmovanje, Vanja pa se je na poligonu porezala. Rana je bila zelo globoka, zato so jo takoj odpeljali na šivanje v bolnišnico. Ali bo lahko nadaljevala tekmo za 50 tisoč evrov, še ni znano.

franko bajc | Avtor: Instagram Instagram
Eden od favoritov za zmago je zagotovo Franko Bajc, ki je tik pred odhodom od prijateljice dobil darilo, ki se je na neki način izkazalo za preroško. Dala mu je namreč zapestnico s simbolom Triglava. Franko je darilo odprl šele v Dominikanski republiki, kjer snemajo šov. Tekmovalci do prihoda na kraj snemanja niso vedeli, kako je ekipama ime in v katero ekipo bodo razvrščeni … "Če je to naključje ali ne, ne vem,“ je povedal Franko, ki pa ni želel razkriti, kako je tej prijateljici ime.

Igor Mikić pa ne bi bil Igor Mikić, če se na to temo ne bi spomnil kakšne šale. Več v videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.