Magazin > VIP
71866 ogledov

Novi partner Ane Pusovnik poročen moški

Ana Pusovnik Instagram
To pravi on …

Nekdanja kandidatka sanjskega moškega Gregorja Čeglaja, Ana Pusovnik je svojo ljubezensko srečo našla pri koroškem podjetniku Sašku Taksu, s katerim sta se spoznala avgusta, kot pravi on. Po nekaj mesecih razmerja tudi skupaj živita. Na uho pa nam je prišlo, da je Saško še vedno poročen moški. 

Podjetnik je za zurnal24.si brez zadržkov povedal, da je uradno še vedno poročen in je v postopku ločitve. Z ženo Nino imata tri otroke. "Z Nino in otroki imamo urejene odnose, razšla sva se sporazumno in si tudi razdelila premoženje, čakava le še uradno potrditev s strani sodišča. Že od maja živiva ločeno, razšla sva se, še preden sem spoznal Ano," je za naš medij povedal Taks, sicer direktor družbe za proizvodnjo, storitve in trgovin Graplas.

Ana Pusovnik sicer pravi, da je njen srčni izbranec že ločen, a v postopku deljenja premoženja in skrbništva nad mladoletnimi otroki. 

 

Komentarjev 7
  • moja8 00:13 01.april 2022.

    Si je očkata našla .Osvojil jo je s šarmom in denarnico.

  • Avatar Likkastella
    Likkastella 23:57 10.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:52 10.december 2021.

    Mlada povzpetnica. Če ima usta zaprta še nekako gre, ko jih odpre pa ti je hitro jasno s kakšnim tipom sta si namenjena. Vzajemnost deluje.

Sorodne novice