Magazin > VIP
110197 ogledov

Mož znane Slovenke "pobasal" več milijonov evrov in jih prepisal na mamo

Vražje dame Planet TV
Rada bi pomagala drugim.

Podjetnica, urednica in modna svetovalka Pika Zrim, ki jo lahko spremljamo v resničnostnem šovu Vražje dame, ima za sabo zelo grenko zakonsko izkušnjo, kot smo že pisali. Eden od razlogov, da se je odločila za sodelovanje v šovu, je tudi ta, da po 20-ih letih končno javno spregovori o nasilju, ki ga je nad njo izvajal bivši mož in s tem morda opogumi še kakšno žensko, ki se je znašla v podobnem položaju. 

A ne le psihično in fizično nasilje, Piko je bivši soprog tudi finančno prikrajšal in to za okoli 5 milijonov evrov. Skupaj sta namreč ustanovila uspešno podjetje, ki ga je, še pred ločitvijo prepisal na svojo mamo, kot je v postopku ločitve izvedela Pika. 

"Vse je pisal nase, vse, kar sva kupovala. Izigral me je, imela sva ogromno premoženje, dobila pa sem le 1/3 hiše. Po ločitvi sem se zaposlila v prodajalni s kozmetiko, kjer sem delala po 12 ur na dan. Ker je videl, da me otroci doma pogrešajo, je rekel, da bo finančno poskrbel za nas. Takrat sem podpisala, da ga ne bom tožila, on pa se je dogovora držal le dve leti. Ob ločitvi sem tudi izgubila vse prijatelje, ki so danes presenečeni nad resnico in se mi tudi opravičujejo. Bivši mož se mi ni nikoli opravičil," je za zurnal24.si razkrila Pika.

vražje dame, pika zrim | Avtor: Marko Delbello Ocepek Marko Delbello Ocepek

Pogum za odhod je zbirala kar nekaj let, dokončno pa se je odločila oditi, ko je spoznala, da otroka potrebujeta zdravo in psihično stabilno mamo. Pika je kasneje spoznala svojega drugega moža Janka, s katerim je srečna že 20 let, a grenkoba fizičnega, psihičnega in finančnega nasilja, ki ga je doživljala v prvem zakonu, ostaja.

Želi si, da bi s svojimi izkušnjami in zgodbo dala moč za odhod iz nasilnega razmerja tudi drugim ženskam, ki se znajdejo v tovrstnih položajih, zato bo drugo leto organizirala turnejo po Sloveniji. Pravi, da je o svoji izkušnji javno spregovorila šele sedaj, ko sta njena otroka odrasla. 

Komentarjev 5
  • barbara37 13:53 10.december 2021.

    Tudi drugim se to dogaja pa tega ne obesamo na veliki zvon...

  • Thomas_Brown 15:03 27.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • eminenca 12:04 27.november 2021.

    tako lepe babe, samo bojim se jih res bi me zmrazijo, da jih srečamo ... to so same požiralke ... samica pajka požre samca in naš čas je enka ... le zakaj se tele babnice tako nastavljajo? ... one rabijo ...prikaži več novo žrtev , za pohrustat

Sorodne novice