Magazin > VIP
19808 ogledov

Planetove Vražje dame hudo nastrojene proti Carmen Osovnikar

vražje dame, carmen osovnikar Marko Delbello Ocepek
Le s čim se jim je tako zamerila?

V novem resničnostnem šovu Vražje dame na Planet TV spremljamo skupino podjetnic, ki imajo precej lagodno življenje in to pred kamero rade pokažejo. Ena izmed njih je tudi bivša kandidatka iz oddaje Sanjski moški, Carmen Osovnikar. Carmen je že v vlogi kandidatke sanjskega moškega dokazala, da je prava kraljica drame, kar ugotavljajo tudi njene nove resničnostne kolegice. 

"Carmen je ženska, ki je rada v centru pozornosti, ki hoče vse oči in luči na sebi. Velikokrat prekinja ljudi, ne pusti, da dokončajo stavek. So taki trenutki, ki Špelo nato zmotijo, zato ji je to vrgla naprej," je Carmen komentirala organizatorka zabav Nika Čukur, sicer žena našega raperja 6 Pack Čukurja. Da je energična Štajerka res kraljica drame, niti ne zanika. V oddaji je povedala, da ji ustreza, da se vedno kaj zanimivega dogaja.

Sicer pa ima Carmen tudi veliko srce, saj je prišla na idejo, da bi kolegici iz Vražjih dam, plesalki in oblikovalki Gordani Grandosek Whiddon, ki je pred kratkim izgubila pasjega ljubljenčka, vse vražje kolegice posnele dobrodelni koledar s kužki, kar bodo dame tudi izvedle. In čeprav je na idejo prišla Carmen, je podobo koledarja prevzela Andreja Medvedič, lastnica Sense Wellness kluba, ki je nekoč delala kot art direktorica, izvedbo pa publicistka Pika Zrim, kar Carmen ni zmotilo. 

Ob koncu oddaje pa je Špela Kastelic, lastnica studia za oblikovanje telesa Lia, ki se rada vtakne v Carmen, slednji le namenila pohvalo. Špela je namreč med kabaretom, ki ga je v svojem lokalu priredila Nika, Carmen pohvalila, da je tako umirjena kot zelena dolga obleka, ki jo nosi in da je pokazala, da zna biti tudi prava dama, gospa, uglajena in mirna. 

A tudi Carmen o svojih ljubljanskih kolegicah nima najboljšega mnenja. Preverite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice