Magazin > VIP
35952 ogledov

Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik udarili po vražjih damah

carmen osovnikar, ana pusovnik Planet TV
Carmen si je privoščila večerjo s prijateljicami, s katerimi je opravljala ostale ženske, ki sodelujejo v šovu Vražje dame.

Na Planet TV lahko ob sobotah v šovu Vražje dame spremljate življenja znanih Slovenk – Andreje Medvedič, Pike Zrim, Gordane  Grandošek Whiddon, Carmen Osovnikar in Nike Čukur

Da bi si malce oddahnila od svojih novih znank, si je Carmen Osovnikar privoščila prijeten večer v družbi  prijateljic, med katerimi sta bili tudi dve sanjski ženski, Ana Pusovnik in Nina Radi.

"Veliko se dogaja z mojimi vražjimi damami. Štajerska ekipa proti ljubljanski ekipi. Mariborska ekipa je malo mlajša. Saj veš, Štajerke smo energične, živahne, odprte. One so pa malo bolj tako …," je družbi začela pripovedovati Carmen, Ana, ki je vražje dame srečala že dvakrat, pa je njen stavek dokončala: "Meni se zdijo nekam stare.  Res upam, da ne bom takšna limonica, ko bom imela toliko let kot one. Da bom bolj taka kot Carmen."

Carmen, ki pravi, da so vse ženske opravljivke, je potožila, da je v šovu veliko neiskrenosti. "Vse je OK, ko greš stran, pa ni nič OK. Saj nisi star 20 let. One bi morale to še bolj upoštevati, saj so starejše. To mi ni všeč, da ne povedo takoj, potem pa vidiš: 'To mi ne paše, to mi ni bilo všeč, to ni zame …'."

39-letna svetlolaska je s prijateljicami delila tudi dogodek iz gostilne, ko je oko vrgla na natakarja. Vražje dame naj bi jo nato vprašale, zakaj pozornost poklanja natakarju, če pa ima okoli sebe bogate moške. Tega Carmen ne more razumeti, saj si niti partnerjev niti prijateljev nikoli ni izbirala na podlagi debeline denarnice. "Nihče mi ne more očitati, da sem sponzoruša," je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.