Magazin > VIP
39180 ogledov

Carmen Osovnikar kar dve leti žrtev bivšega fanta

Carmen Osovnikar Planet TV
Njeni bližnji so trpeli, ko so videli, kaj se dogaja, ona pa je kar dve leti živela v samozanikanju …

Podjetnica in resničnostna zvezdnica Carmen Osovnikar, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Sanjski moški, trenutno pa nastopa v šovu Vražje dame na Planet TV, v zadnjem delu šova ni mogla zadržati solza. Vražje dame so se namreč odpravile na strelišče in ko jim je  inštruktor naročil na izstrelijo dogodke iz svojega življenja, ki se jih ne želijo spominjati, je bilo za Carmen to tako čustveno, da se je začela tresti. 

"Orožja že tako ne maram, to navodilo pa me je spomnilo na nasilje, ki sem ga doživela v eni izmed mojih bivših zvez. Tega nočem več podoživljati. Šlo je za psihično nasilje, ki je trajajo dve leti in se je poznalo tudi na mojem zdravju, v tistem obdobju sem bila namreč izredno suha. Moji bližnji so opazili, da je nekaj narobe, sama pa sem živela v samozanikanju, do te odločitve, da ga zapustim, sem morala priti sama," je za zurnal24.si zaupala Carmen. 

Pravi, da je sedaj že dve leti samska in da je srečna. Pobrala se je s pomočjo joge, športa in druženja s prijatelji ter družino. Ženskam v podobnih situacijah svetuje, da se ne zapirajo vase, saj to lahko vodi tudi v depresijo. Sama je iz te izkušnje prišla še močnejša in slabe spomine pustila za sabo. 

Komentarjev 2
  • Catherine_Sok 11:03 07.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • sam1 08:22 07.november 2021.

    Povej mi,s kom se družiš,pa ti povem kdo si.....

Sorodne novice