Magazin > VIP
57282 ogledov

Carmen iz Sanjskega moškega ob tem svetovno znanem milijarderju

carmen osovnikar Mediaspeed
Roman Abramovič, ruski milijarder in lastnik nogometnega kluba Chelsea, se je pred leti mudil v Mariboru.

Carmen Osovnikar je bila nekoč solatnica restavracije Novi svet v Mariboru, ki jo je vodila z možem Nikijem Polnerjem

Leta 2009 jih je obiskal celo ruski milijarder Roman Abramovič. "Leta 2009 je bila tekma med Rusijo in Slovenijo. Tistega dne smo imeli neverjetno gnečo v restavraciji. Bilo je polno Rusov in tudi Abramovič se je napovedal. Je zelo preprost človek. Vprašali smo ga, ali želi ločeno sobo zase in svojo druščino, a je odklonil. Gostje so bili veseli, da so ga videli, z nami pa je posnel celo fotografijo.“

Abramovič se je pri Carmen očitno zelo dobro počutil. Vprašal je, ali bi si lahko kar v restavraciji ogledal tekmo, ker pa so imeli polne roke dela, v tako kratkem času niso mogli priskrbeti televizorja. "Jedel ni nič, le pil. Zamujal je. Njegovi prijatelji so bili že tukaj, on pa je prispel pozneje z zasebnim letalom. Počastili smo ga. To se spodobi, če k tebi pride taka zvezda,“ se tistega večera in velike časti, da jih je obiskal milijarder, spominja tekmovalka šova Sanjski moški.

Komentarjev 5
  • Avatar @narhist
    @narhist 22:26 31.maj 2021.

    Tako kot goba iz parlamenta, ko se je prislinil na sliko k Heidi Klum, pa je bil proglašen za njenega ljubimca in Playboy-a.:)

  • Jernej65 14:35 31.maj 2021.

    In kaj zdaj če se je slikala z enim tajkunom. Že na frisu se mu vidi da je vsega naveličan, ko neke glupače skačejo okrog njega in se hočejo slikati.

  • Ulrich Schaffer 12:59 31.maj 2021.

    No kakšno pogostitev ste naredili vemo., ko smo prišli iz kombija pred lokal. Za slikanje pa ste malodane bila na kolenih. Pri vas smo bili 10 minut ker je Medvedjev že po domače,, pizdil,, kje je. Pa še to po ...prikaži večo tekmi so direktno šli ker so izgubili niti na kavo v Sloveniji ni šel. Dajte nehajte nakladat