Magazin > VIP
6611 ogledov

Carmen iz Sanjskega moškega močno zaželena

carmen osovnikar Tija Ažman
Snubijo jo v dva šova.

Pred nekaj dnevi se je začelo šušljati, da bo Carmen Osovnikar nastopila v novi sezoni resničnostnega šova Kmetija. To so naši viri na POP TV zavrnili, Carmen pa ostaja skrivnostna. Pravi, da so jo vabili v dva šova, za zdaj pa še ne želi razkriti, katerega je sprejela. Je pa na družbenih omrežjih že potrdila, da jo bomo spet videli na malih ekranih. "Pestro bo,“ je bilo vse, kar smo uspeli izvleči iz nje.

Morda pa se zanjo zanimajo na Planet TV, kjer so aprila razglasili, da bodo snemali svoj ljubezenski šov, v katerem se bodo parčkanja lotili na bolj strokoven način … "Namesto na algoritme aplikacij za zmenke in naporno spoznavanje vseh, ki so povsem napačni zate, prepusti izbiro znanosti in se prijavi v edini šov, ki ti s pomočjo strokovnjakov in z vso potrebno podporo pomaga najti sorodno dušo. Način morda ni običajen, a v teh neobičajnih časih je morda prav ta pot najboljša, da najdeš pravega partnerja ali partnerico za vse življenje," so pred meseci sporočili s Planeta.

Prav tako ne bi bilo prvič, da v kakšnem hrvaškem šovu zagledamo znano Slovenko. V hrvaški različici Sanjskega moškega je nastopila naša pevka Nuša Rojs

Kakor koli že, Carmen nam je obljubila, da bo že zelo kmalu razkrila skrivnost. 

carmen osovnikar Sanjski moški Magazin Carmen življenje greni bivši mož: "Naj uživa z novo in mi da mir"
Komentarjev 5
  • eminenca 13:44 20.avgust 2021.

    mislim , da mora stopit v kontakt z latoyo, pa posname kakšen pornič, pa še vsak dan bo dost klobas v riti ... ne vem kdo gleda takšne butaste oddaje na tv ... babnica je na prodaj

  • Majazmaja 10:32 20.avgust 2021.

    Nočem biti nesramna, ampak meni se tale ženska zdi grozno zoprna. Pa daleč od neke lepotice, še dlje od neke uglajene dame. Ima dobro postavo, ampak v obraz izgleda iztrošena, prezgodaj ostarela ... Estetski kirurg ji ni naredil usluge - ...prikaži več če bi plačala malo več, bi ji tudi svetovali in ne samo filali, kar si zaželi. Škoda.

  • Avatar pantani
    pantani 09:42 20.avgust 2021.

    MOČNO dvomim!!!