Magazin > VIP
35417 ogledov

Sanjski moški: Za Carmen se je sanjski vikend na Bledu slabo končal

carmen osovnikar Tija Ažman
Mariborčanka je obležala.

Kandidatke šova Sanjski moški so bile povabljene v Bled Rose Hotel, kjer so ves vikend uživale v izjemni strežbi in kulinaričnih presežkih. Tam so spoznale tudi nogometaše NK Olimpije in slišali smo, da je bilo divje. Več o tem TUKAJ.

carmen osovnikar | Avtor: Tija Ažman Tija Ažman

Carmen Osovnikar pa ni mogla brezskrbno uživati, saj ji je ponagajalo zdravje. Kot nam je zaupala, je malo pregorela, kar je povzročilo padec imunskega sistema in poslabšanje njene alergije na cvetni prah in trave.

V ponedeljek se je tako takoj odpeljala na bioresonančno terapijo v Ljubljano, ki je dva dni pozneje pokazala prve učinke. "Bila sem čisto brez energije, niti roke nisem mogla dvigniti. Za domov sem dobila neke praške in sedaj je že veliko bolje,“ nam je zaupala lepa Mariborčanka

carmen osovnikar vila z bazenom Magazin Sanjski moški: Tako razkošno živi Carmen Osovnikar
Komentarjev 7
  • Ender3 15:44 09.julij 2021.

    Kdor bere in spremlja te prispevka očitno živi v nerealnem svetu. Mediji pa očitno živijo od njihove reklame. Bizarno in težko razumljivo za 21.stoletje.

  • martin72 15:37 09.julij 2021.

    Kdor vidi njo da je lepa, mora obiskati okulista.

  • Jernej65 13:24 09.julij 2021.

    Škoda, da je ni bilo kakih 50 let prej. Bi si lahko kakšen kmet na njenih napumpanih žnablih koso klepal, pol bi še bla bol lepa.