Magazin > VIP
159098 ogledov

Sanjski moški: Tako razkošno živi Carmen Osovnikar

carmen osovnikar
1/12
Že celo življenje živi v tej prečudoviti vili.

Kandidatka šova Sanjski moški Carmen Osovnikar je ženska, ki se lahko pohvali z uspešno kariero kreditne posrednice, dela pa tudi v nekem podjetju, in sicer kot desna roka direktorja. 39-letnica živi v ogromni vili v Mariboru. "Moje je ogromno zgornje nadstropje z dnevno sobo, spalnico, garderobno sobo, kuhinjo, kopalnico, sobo za goste in WC-jem za goste. Spodaj pa živijo moji domači."

Hišo obdaja ogromen vrt, ki je posejan z drevesi. Na 2700 kvadratnih metrov velikemu zemljišču sta tudi bazen in hišica za goste. "Nikoli nisem živela drugje, tudi ko sem bila še poročena, sva z možem živela tukaj," je za Žurnal24 še razkrila Carmen.

Le kdo bi se hotel izseliti iz tega raja ...

 


 

Komentarjev 13
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:02 10.julij 2021.

    Hiša pravi kič, ona pa še večji.

  • Albatroz 06:29 03.julij 2021.

    Naj se le pogleda v ogledalo in zahvali tistim trem ki so ji to omogočile. Ženska pa res ni biti težko, če ji me paše odide in še vsaj pol ji pripada.

  • franc930 20:41 02.julij 2021.

    Če je to villa,sem jaz pa Karel Destovnik Kajuh. Kičasta fasada z vsemi elementi in streha z kičasto fičaro, kičasta oprema, itd. Tu niso bili nobeni oblikovalci oziroma arhitekti zraven. Delano po načelu kar bo pa bo.