Magazin > VIP
4371 ogledov

Adele razkrila trenutek, ko se je odločila za ločitev

Adele Instagram
Pevka pravi, da novi album 30 ne govori o ločitvi od soproga, pač pa o ločitvi od stare verzije sebe.

Adele je v intervjuju z Oprah Winfrey zelo iskreno spregovorila o svoji ločitvi. "Celo življenje sem bila obsedena z nuklearno družino, ker nisem izhajala iz nje, V vseh teh filmih in knjigah, ki jih v mladosti prebiraš, se zdi, da tako mora biti. Že v zelo zgodnjih letih sem sama sebi obljubila, da ko bom imela otroka, bomo ostali skupaj. Da bomo združena družina. In zelo zelo dolgo časa sem se trudila. Bila sem tako razočarana za svojega sina, zase in mislila sem si, da bom jaz tista, ki bom ustavila te preklete vzorce," je povedala pevka. 

Razkrila pa je tudi trenutek, v katerem se je zavedala, da si želi ločitve: "V neki reviji smo reševali kviz in vprašanje je bilo, kaj je nekaj, česar o tebi nihče ne ve. Pred tremi prijatelji sem izustila, da res nisem srečna, da ne živim, temveč le tavam, čeprav so bili prepričani, da sem srečna." Na vprašanje, s kakšnim namenom je bivši soprog Simon Konecki prišel v njeno življenje, pa je odgovorila: "Prišel je v trenutku, ko sta mi s sinom nudila takšno stabilnost, ki mi je nikoli še nihče ni dal, predvsem v tistem življenjskem obdobju. Z lahkoto bi zašla s poti ali se postala samo destruktivna, ker me je vse skupaj tako prevzelo. Prišel je, bil je zanesljiv, najbolj zanesljiva oseba v mojem življenju do tistega trenutka."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice