Magazin > VIP
5995 ogledov

So te fotografije dokaz, da sta Kim in Kanye spet par?

Kim Kardashian
1/7
Profimedia
Bo sploh kaj od pompozne ločitve ali je par otoplil odnose?

V začetku letošnjega leta je po burnih dogodkih prišlo v javnost, da se Kim Kardashian in Kanye West ločujeta. Osebne težave sta pred tem reševala kar javno. Kanye je na enem izmed svojih shodov med kandidaturo za predsednika ZDA namreč javno povedal, kako je sprva želel, da Kim njuno prvorojenko North splavi, za kar se danes posipa s pepelom. Kim se je na njegove govore odzvala z javnim zapisom o tem, kako je Kanye genij, ki pa žal trpi za bipolarno motnjo. 

Par naj ne bi bil v stikih kar nekaj mesecev, Kanye pa naj bi s Kim komuniciral le preko svojega osebja. Po medijih se je tudi že pisalo o delitvi enormnega premoženja in skupnem skrbništvu nad njunimi štirimi otroki. A očitno sta odnose otoplila, saj je Kim z otroki avgusta prišla na njegov dogodek ob izdaji albuma Donda. 

Po najnovejših fotografijah pa je videti, da ne gre le za podporo očetu njenih otrok, saj so paparaci par skupaj s prijatelji ujeli pred znano restavracijo Nubu, kamor se je druščina odpravila na večerjo. Ali je to dokaz, da sta Kim in Kanye otoplila odnose in sta spet par, pa bo pokazal čas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice