Magazin > VIP
103030 ogledov

Preobrat pri Jelinčiču: Bo sedaj Monika njemu plačevala preživnino?

Zmago Jelinčič vila v Žusterni Saša Despot
Tako sta se odločili hčerki …

Po tem, ko je leta 2019 Monika Zupanc zapustila našega poslanca Zmaga Jelinčiča, sta z njo v nov dom odšli tudi njuni hčerki, Aleksandra Tisa in mlajša Aleksija Iris. Uradno sta se zakonca ločila lansko leto in Zmago je Moniki plačeval preživnino za otroke. A situacije se je obrnila. Kot je znano, mlajša hčerka že od marca živi s svojim očetom, pred tremi tedni pa se jima je pridružila še starejša, Aleksija Iris. 

Poslanec pravi, da se hčerki z Moniko nista skregali in sta z njo še vedno v rednih stikih, le odločili sta se, da si želita živeti pri očetu. Pravi, da se imajo lepo, le trenutno jim jo je zagodel covid-19, za katerim sta zbolela Zmago in mlajša hčerka. "Aleksija nima večjih težav, mene pa prehlad in vročina držita že od prejšnjega tedna. Dihalnih stisk na srečo nimam," je za zurnal24.si povedal poslanec.

Glede na to, da obe hčerki živita pri njem, je svoji odvetnici že naročil, naj vloži zahtevo, da bo sedaj preživnino za dekleti Monika plačevala njemu. Nekdanja zakonca sicer še vedno nista razdelila premoženja. Poleg boja za vilo na Primorskem, naj bi, po poslančevih besedah, Monika nedavno vložila tudi plombo na hišo v Ljubljani, kjer živi poslanec s hčerkama.

Komentarjev 36
  • Avatar VINOVERITAS
    VINOVERITAS 22:08 01.januar 2022.

    Zakaj je pa potrebno pedrom plačat preživnino

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 18:06 06.december 2021.

    Če je mati res mati v pravem pomenu besede hčerke NIKOLI nebi šle k očetu!! Kot izgleda je Monika le M od matere zato so hčere odšle k očetu !! Otroci čutijo kdo jih ima rad!! Nebi me čudilo,če bi ...prikaži več kmalu za otroki prišla nazaj tudi mati!! saj se med poliže bogat privatnik najde mlajšo žensko in evo ti Zmago žena nazaj in to na sveže servisirana!!

  • miro8 12:12 06.december 2021.

    Kako, a ni bil cepljen zoper covid...???

Sorodne novice