Magazin > VIP
15883 ogledov

Jelinčič zaradi hčerkine nesreče že najel izvedence

Peter Fašun, Zmago Jelinčič Saša Despot
Jelinčič bo pravico za hčerko iskal na sodišču …

Hčerki Zmaga Jelinčiča se je pred dobrim mesecem v novi primorski vili pripetila huda nesreča, ki  je posledica slabe montaže steklenih površin. Njegovo mlajšo hčerko Aleksijo Iris je namreč močno porezala steklena kopalniška stena, ki jo je poslancu montiral izvajalec iz Sežane. Deklica je med tuširanjem za sabo zaprla steklena vrata, pri čemer se je podrla steklena stena in jo močno porezala po obeh nogah in rokah. Potrebovala je 25 šivov, steklo ji je prerezalo tudi kito na dlani, na operacijski mizi so jo v izolski bolnišnici imeli kar dve uri in pol, je oktobra povedal poslanec. Več o tem TUKAJ.

Ker izvajalec ni pokazal obžalovanja in ni bil pripravljen plačati odškodnine, bo poslanec pravico zahteval po sodni poti. Za zurnal24.si je povedal, da so prizorišče nesreče in steklene površine, ki so bile krive za nesrečo, že prišli fotografirati  neodvisni izvedenci, ki so vzeli tudi vzorce. Ko bo izvedensko mnenje pripravljeno, bo poslanec zoper izvajalca vložil zasebna tožbo.

Aleksijino stanje se sicer izboljšuje, še vedno potrebuje fizioterapije, brazgotine po okončinah pa ji bodo žal ostale za vedno. 

Komentarjev 10
  • Avatar olor
    olor 16:27 15.julij 2022.

    In 10 mesecev po nesreči še vedno okreva??? Prasec pokvarjene požrešni. Kaljeno steklo se ne razbije kar tako. Če pa se že pa niso takšni koščki stekla kot pri navadnem steklu. Je morala biti zelo nasilna da se je razbilo.

  • Avatar Jaka Steiner
    jaka4 17:19 04.november 2021.

    Žal mi je za hčer od Zmaga, da se ji je to pripetilo, ampak kako naj pa človek ve oziroma verjame Zmagu, da je bilo res tako, kot on pravi? Je opazoval hči med tuširanjem in je dejansko videl dogodek? ...prikaži več? Sam sem nezaupljiv do njegovih zgodb in tudi zgodb o pripetljajih drugih ljudi.

  • marko345 16:21 04.november 2021.

    A je njegova hčerka tudi plemenita

Sorodne novice