Magazin > VIP
72414 ogledov

Jelinčič razkril, katere njegove ljubimke so najboljše med rjuhami!

Zmago Jelinčič YouTube
Zmago Jelinčič ima po ločitvi pestro spolno življenje in tega ne skriva. Pravi, da so njegove ljubimke stare od 25 do 43 let.

Poslanec Zmago Jelinčič pravi, da nove ljubezni po ločitvi še ni našel, kar pa ne pomeni, da je osamljen. "Ljubezenskega življenja še ni, zgolj telesni stiki, ki pa niso intenzivna poznanstva. Polno prijateljic imam že od prej, spoznam pa tudi nove, predvsem v živo, spoznavanj preko spleta se ne poslužujem. Seveda so na moja leta to precej mlajše ženske. Med 25 in 43 let. Kaj bi rekel? Marsikatera mlajša igra na svojo lepoto, medtem ko so starejše veliko bolj tople osebnosti in to se odraža tudi med rjuhami," pravi poslanec, ki se je z bivšo soprogo Moniko Jelinčič po 16-ih letih zakona razšel pred dvema letoma. 

Jelinčič je tudi razkril, da takoj prepozna povzpetnice, ki bi s spolnimi užitki želele priboriti boljši status v družbi ali službi. "Nekatere že takoj vidiš, da so keš pič**, botoksirane, umetni joški, to mi ni všeč. Meni je všeč klasika. Tega si tudi ne dovolim, da bi katera do boljšega statusa prišla zgolj preko moje postelje, zato med rjuhami nobeni ničesar ne obljubljam, saj nisem Janković (smeh)," še dodaja. 

Komentarjev 24
  • rd2dmk2 21:41 01.avgust 2021.

    včasih so za telke tipe bile Ančke, ampak, pred tem bi pa še te rajš dušo spustile.

  • sam1 19:30 24.julij 2021.

    Njegovi boom temi sta politika pa seks-v obeh primerih je globoko v krizi.....

  • alojz73 07:02 24.julij 2021.

    Zato,ker je tak žrebec,ga je Monika zapustila,ker ni zdržala več tega seksualnega pretiravanja,je našla enega bolj umirjenega.

Sorodne novice