Magazin > Odnosi in prosti čas
6723 ogledov

Najboljši ljubimci in ljubimke so rojene v teh znamenjih

Par, ljubezen, zveza, sreča Profimedia
Posteljne telovadbe z njimi ne boste pozabili …

Astrološko znamenje, v katerem smo rojeni, ne pove veliko le o našem značaju, ampak tudi o naših posteljnih preferencah in vsesplošni nadarjenosti za posteljno telovadbo. Če gre verjeti astrologom, se boste med rjuhami najbolj zabavali s pripadniki teh znamenj …

1. Vodnar
Karizmatični in ustvarjalni vodnarji so v spalnici "bomba“! Zelo pozorni so na partnerja in njegove potrebe, zato boste ob njih zagotovo uživali. To znamenje vas bo z veseljem razvajalo in pozabilo na svoje želje, dokler ne bo potešil vaših. Zelo so spretni. 

2. Škorpijon 
Gre za zelo strastno znamenje, ki v spolnosti zelo uživa. Ponavadi gre za izkušene ljubimce, ki se po vašem telesu spretno sprehajajo kot prsti pianista po klavirju … Radi preskušajo kaj novega, zato vam nikoli ne bo dolgčas. Vrhunci zagotovljeni!

3. Devica
Natančni in analitični. Lastnosti, ki jim pridejo prav tudi v spalnici. Bi radi preskusili nov položaj? Devica bo takoj za, saj se je izurila v vseh pozah. Njeni prijemi so natančni in spretni. Zanje prav tako velja, da so v ospredju partnerjeve potrebe, zato bodo najprej poskrbeli zanj ali zanjo, šele nato pa zase. Rade tudi presenečajo – z novo igračko ali spodnjim perilom.

Komentarjev 1
  • Beverly_Floyd 14:11 22.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop d0 interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦