Magazin > VIP
4774 ogledov

Kristina Mandarina razkrila vrtoglave vsote, ki ji jih ponujajo za sek*

Kristina Mandarina Instagram
Najbolj znana balkanska prodajalka sadja, ki je zaslovela pred dobrim letom na stojnici pri Zagrebu, danes dobiva ponudbe, katerim bi težko verjeli, če ne bi Kristina pokazala sporočil oboževalcev …

22-letna Zagrebčanka Kristina Penava, bolj znana kot Kristina Mandarina, je objavila sporočila, ki jih dobiva od moških. Ponujajo ji denar, jo sprašujejo, kaj ji lahko kupijo in celo zajetne kupčke denarja za mesene užitke. Kristini je prekipelo in je nenavadna sporočila objavila na družbenih omrežjih. 

"Čao, eno vprašanje, ali bi bila skupaj z mano in s prijateljem za 4000 evrov, oba sva mlada in lepa," se glasi le ena izmed ponudb. Kristini je nekdo celo poslal fotografijo bankovcev ameriških dolarjev, ki jih je razporedil v obliki črke K. Objavila je še kup drugih perverznih sporočil, kot so, da si želijo "mesiti njeno oprsje" in da jih "fascinirajo njene bradavice". 

Kristini pa ne "nagajajo" le oboževalci, temveč tudi mediji. Lansko leto so ji pripisali vlogo v enem izmed porno posnetkov. Starleta je dolgo časa molčala, nato pa je povedala, da na posnetkih ni ona in da vsi vedo, da je pošteno opravljala svoje delo s prodajanjem mandarin.

Kristina Mandarina | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 1
  • pesnik51 11:29 22.februar 2021.

    ja kaj pa je mislila no, če pa kaže joške pa rito na vsakem vogalu! Da jo bojo klical za kako predavanje o prodaji?

Sorodne novice