Magazin > VIP
38664 ogledov

Najbolj vroča prodajalka mandarin v tej opravi po Ljubljani

Kristina Mandarina Instagram
Pravi, da je ljudje ne obožujejo zaradi bujnih oblin, pač pa zaradi njene zabavne osebnosti ...

Na obrobju Zagreba je lokalna legenda postala 20-letna Kristina Penava z Raba, ki na enem izmed mostov prodaja mandarine iz doline Neretve. Naravne in ne škropljene, kot pravi mična prodajalka. Hrvaški mediji so jo že preimenovali v Kristino Mandarino in Pamelo Mandarinson, njen sloves pa je kmalu presegel meje in tako je Kristino v svojem jutranjem šovu gostil tudi Denis Avdić.

Mična mladenka, ki je Zagreb "okužila z vitaminom C", je povedala, da ima že štiri leta fanta, zato jo nespodobna povabila in bogate ponudbe njenih strank ne prepričajo. Vsem, ki so prepričani, da je velike pozornosti deležna zaradi svojega bujnega oprsja, pa sporoča, da to ne drži in da jo imajo ljudje radi predvsem zaradi njene zabavne osebnosti. Razkrila je še, da je v Sloveniji sicer že bila, a da je v Ljubljani tokrat prvič. Še dobro, da so temperature še vedno dokaj visoke, saj je Ljubljančane presenetila z zelo zapeljivo opravo ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🔱 KRISTINA PENAVA 🔱 (@lareina1134) on

Komentarjev 4
 • Avatar Kirsiolla
  Kirsiolla 00:29 25.oktober 2019.

  Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

 • Avatar olor
  olor 13:39 24.oktober 2019.

  In kaj je tako posebnega na tej tuji ženski kar na Slovenkah ni, da tako pogosto pišete o njej???

 • Snežinko 12:00 24.oktober 2019.

  "Pravi, da je ljudje ne obožujejo zaradi bujnih oblin," ... japajade. Pravijo, da je sneg zelene barve, ne bele... pa menda ja ne verjamete?