Šport
90 ogledov

"Lahko sem tvoja šoferka, a imam pogoj"

Jordan Carver Reševalni pas/Twitter
Marco Reus si je pred dnevi prislužil kazen zaradi voženj brez vozniškega izpita, plačati mora 540.000 evrov. A vsa stvar ima tudi dobro plat. Za stalnega šoferja se mu je ponudila model Jordan Carver, vendar ime ponudba določen pogoj.

Marco Reus ima za seboj težak teden. Za dortmundsko Borussio, ki se je po novem porazu znašla skoraj povsem na dnu prve nemške lige, ne igra zaradi poškodbe, zaradi neupoštevanja prometnih predpisov pa mora plačati več kot pol milijona evrov kazni.

Vendar vse tudi ni tako črno. Za žarek upanja je namreč poskrbel nemški model, ki se predstavlja pod imenom Jordan Carver. "Marco, dragi. Kot šoferka sem ti na voljo 24 ur na dan, sedem dni v tednu, prav tako pa lahko poskrbim, da dobiš vozniško dovoljenje. Sprejeti moraš le en pogoj: ali me boš ljubil, ali pa moraš iz Borussie prestopiti v Bayern. Sem malce pohlepna, a obe ponudbi sta izjemni," je izjavila očitno velika navijačica bavarskega kluba.

Predlog najverjetneje ni razveselil zvestih navijačev črno-rumenih, ki so v zadnjih letih na podoben način že izgubili dve veliki zvezdi: Maria Götzeja in Roberta Lewandowskega. Mogoče pa je nemškega in poljskega reprezentanta v preteklosti prepričala tudi kakšna podobna nespodobna ponudba.

Komentarjev 1
  • JackD 12:29 21.december 2014.

    Takole, dragi Ig.K.Če Jordan navija za bavarski klub, potem navija za Bayern (z n-jem). Če pa navija za Bayer, pa pač ni navijačica bavarskega kluba. FC Bayern München - klub iz bavarske prestolnice. Ime nosi po mestu ...prikaži več (Minhen) in pridevniku "bavarski". V ta klub sta prestopila Götze in Lewa. Bayer Leverkusen 04 - klub iz Leverkusna. Ime nosi po kraju (Leverkusen), letu nastanka (1904) in pa farmacevtskem gigantu (Bayer). Klub so namreč pred 110 leti ustanovili delavci omenjenega podjetja (podobno kot PSV - da, tisti nizozemski. Francoski je PSG, če slučajno ne veš...). Bayer nikakir ne leži niti blizu Bavarskem.