Šport
53 ogledov

Reus znova poškodovan

Reus Nemčija Grčija Gdansk Euro 2012 četrtfinale EPA
Nogometaš Borussie iz Dortmunda MArco Reus nima sreče z nastopi v nemški izbrani vrsti.

Nemški nogometaš Marco Reus je zaradi poškodbe gležnja moral izpustiti svetovno prvenstvo na katerem so njegovi rojaki v Braziliji nato postali svetovni prvaki, v nedeljo pa se je na kvalifikacijski tekmi s Škotsko spet poškodoval. Tudi tokrat jo je skupil levi gleženj, z zelenic pa bo Reus odsoten vsaj štiri tedne. Zvezdniku Borussie Dortmund je podobna poškodba gležnja, takrat si je delno natrgal vezi, že odnesla mundial, za nameček se je nesreča zgodila tik pred odhodom v Brazilijo.

Reus jo je tokrat skupil ob koncu nedeljske tekme 1. kola kvalifikacij za EP 2016 v domačem Dortmundu proti Škotski, na kateri je Nemčija sicer zmagala z 2:1. "Upam, da tokrat ni tako hudo kot pred SP," je po novici o poškodbi 25-letnega vezista dejal selektor elfa Joachim Löw. Želja se mu je delno uresničila, saj je današnji podroben zdravniški pregled pokazal "le" poškodbo stranskih vezi z delnim natrganjem, kar pomeni štiri tedne počitka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.