Magazin > VIP
9327 ogledov

Ulala, tako je danes videti Kristina Mandarina

Kristina Mandarina Instagram
Že dolgo ni objavila ničesar, sedaj pa presenetila s spremembo videza …

Se še spomnite najbolj slavne prodajalke mandarin daleč naokoli, 21-letne Kristine Penava, ki je lansko leto povzročala prave prometne zastoje okoli Zagreba? Mladenka je zaradi svojega bujnega oprsja in simpatične pojave postala najbolj priljubljena in prepoznavna prodajalka mandarin na Balkanu in njene oboževalce so takrat celo z avtobusi vozili do stojnice, na kateri je prodajala sočne sadeže. 

Mlada Kristina je kasneje prepoznavnost unovčila tako, da je po lokalih organizirala zabave, na katerih so se oboževalci lahko z njo družili. Do danes ji na Instagramu sledi že 80 tisoč ljudi, ki jim je pred kratkim razkrila svoj novi videz. Kristina se je odločila za temnejšo barvo las in lasne podaljške, poudarila je obrvi in razkrila našobljene ustnice ter še vedno buhteče oprsje. Čeprav morebitnih operacij na prsih nikoli ni komentirala, pa je priznala, da se je odločila za korekcijo ustnic. Vam je všeč njen novi videz? 

Kristina Mandarina | Avtor: Instagram Instagram
 

Kristina Mandarina | Avtor: Instagram Instagram

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 4
  • Ender3 16:51 03.avgust 2020.

    Jaz bi jo uporabil zakaj drugega, bolj dobičkonosnega, kot so mandarine😑😉😞😝

  • Marjan Moškov 10:46 03.avgust 2020.

    pač tako je, zato ne prodajaj megle, ni moj tip a je kakšnim všeč, tudi jaz bi bil brad pitt, pa pač nisem....

  • Covid_1984 10:19 03.avgust 2020.

    žalostno je, da se zaradi porničev moški obračajo za mandarinami, medtem ko je dosti lepih, nežnih in plašnih punc, ki bi bile super žene, ampak jih nihče ne povoha v korist takih spak.