Magazin > VIP
13674 ogledov

Kristina Mandarina neprepoznavna

Kristina Mandarina
1/3
Instagram
Od prodajalke mandarin do oboževane starlete, ki ljubi luksuz …

21-letna Kristina Penava je lansko leto povzročala prave prometne zastoje okoli Zagreba. Mladenka je zaradi svojega bujnega oprsja in simpatične pojave postala najbolj priljubljena in prepoznavna prodajalka mandarin na Balkanu in njene oboževalce so takrat celo z avtobusi vozili do stojnice, na kateri je prodajala sočne sadeže. 

Mlada Kristina je kasneje prepoznavnost unovčila tako, da je po lokalih organizirala zabave, na katerih so se oboževalci lahko z njo družili. Do danes ji na Instagramu sledi že 80 tisoč ljudi, Mandarina pa več ne stoji za prašno stojnico, temveč uživa v mondenih letoviščih, luksuznih avtomobilih in nosi oblačila priznanih modnih znamk. Vse to rada pokaže na družbenem omrežju, kjer je tudi razkrila, kako zelo se je spremenila. Tako zelo, da je skoraj neprepoznavna. Čeprav lepotnih posegov nikoli ni komentirala, z izjemo korekcije ustnic, pa številni sumijo, da njeno oprsje ni naravno, precej spremenjen pa ima tudi nos. Bi jo vi še prepoznali?

Pred kratkim je uživala na počitnicah v Turčiji, kjer je z eno izmed fotografij, kjer neznanega moškega drži za roko, razkrila, da je očitno srečno zaljubljena.  

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice