Magazin > VIP
29134 ogledov

Produkcija eno, Jan Klobasa drugo, zakaj je v resnici zapustil srbski šov?

Jan Klobasa Instagram
Drama …

V srbski šov Bar sta vstopila tudi dva Slovenca, Ksenija Kranjec in Jan Klobasa, zmagovalec Kmetije. Po prvih informacijah naj bi šov že prostovoljno zapustil Jan, a je srbski Kurir sinoči poročal, da je po pogovoru z menedžerjem Nenadom Mirkovićem v Bar nepričakovano prišla voditeljica Jelena Nikolić, ki je Jana prosila, naj nemudoma zapusti šov. 

"Domov grem. Danes bom delal, jutri grem domov. Bi ti bil nekje, kjer trpiš, jaz trpim drugačen pritisk. V stanovanju je svinjak, vse smrdi," je povedal Jan, nato pa ga je presenetil obisk voditeljice. 

"Nekateri tukaj niso pripravljeni delati in motijo ​​druge pri opravljanju dela. Jan, v tem trenutku te odpuščamo," mu je strogo sporočila voditeljica.

Jan je danes za zurnal24.si povedal, da je srbski šov zapustil, ker je negativno vplival na njegovo zdravje. "Če bo produkcija kaj zaje******, pa bom povedal vse, kar se je dogajalo," je še dodal. 

Pestro dogajanje si lahko ogledate TUKAJ.

Jan pa ni edini Slovenec, ki je imel težave s srbskimi producent. Naj spomnimo, da je pred leti v šovu Parovi nastopila zmagovalka slovenske različice šova Big Brother, Mirela Lapanović, ki je ustvarjalce srbskega šova kasneje celo tožila. Trdi, da so jo v šovu Parovi omamili in dovolili posilstvo. 

Komentarjev 2
  • Janez_53 11:07 03.januar 2022.

    A še nimate dovolj klobasanja??? Očitno uživate pri pisanju o marginalcih, namesto da bi pisali o ljudeh, ki družbi prinašajo nekaj pozitivnega, ne pa primitivizen in nekulturo!

  • Avatar pantani
    pantani 10:16 03.januar 2022.

    Pa koga briga ena klobasa?!!!

Sorodne novice