Magazin > VIP
4459 ogledov

Naša starleta prišla, videla in že povzroča zdrahe

bar Voyo
Ksenija Kranjec ni tiho, če ji kaj ne "paše".

V srbski Bar sta stopila tudi dva znana obraza iz naših resničnostnih šovov, zmagovalec Kmetije Jan Klobasa in Ksenija Kranjec, ki jo poznamo iz Big Brotherja. Oba sta znana po tem, da znata narediti šov in da se konfliktom ne izogibata, zato bosta zagotovo začinila tudi ta šov. Ksenija je že pokazala, da ima močno voljo, saj je že razburila svoje nove sotrpine. 

Vodja bara je trenutno Luka Pavlović, ki je sestavil urnik dela, ki poteka v dveh izmenah. Ksenija je želela na vsak način delati z Janom. Luka jo je poskušal pomiriti, češ da drug drugemu poskušajo pomagati, Ksenija pa ni popustila. "Lahko delam, kar želim. Vsak igra zase. Skupaj sva prišla, počakaj nekaj dni in videl boš, česa sva zmožna," je povedala. "Lahko vaju kot kompromis dam skupaj v jutranjo izmeno," ji je ponudil Luka. "Ti nastavljaš svoje ljudi," mu je odvrnila Ksenija.

Dogajanje si lahko ogledate TUKAJ.

 

Komentarjev 1
  • Kimberly_Moore 09:44 29.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦