Magazin > VIP
54154 ogledov

Srbski portal nad znano Slovenko: Izkorišča moške, znana po lezbični aferi ...

Ksenija Kranjec Youtube
Ksenije so se menda zelo razveselili.

Včeraj sta v srbski šov Bar vstopila zmagovalec Kmetije Jan Klobasa in tekmovalka Big Brotherja, Ksenija Kranjec, ki je po pisanju Kurirja takoj vzbudila pozornost moških.

Portal je spomnil, da srbski ljubitelji resničnostnih šovov Ksenijo že poznajo, saj se je v Parovih uspešno borila za zmago. "Pripadniki moškega spola so bili še posebej navdušeni, ko so zagledali novo kolegico in se borili, kdo jo bo lepše pozdravil, pogostil in ponudil pijačo. Ker je Ksenija željna pozornosti, ji je ta gesta ugajala. Izrabila je njihovo ljubeznivost, da že od začetka dobi, kar želi,“ so še zapisali in dodali: "Privlačna tekmovalka je v Sloveniji znana po škandalih in tabloidnih naslovih ter Big Brotherju leta 2015, pa tudi po lezbični aferi.“

Od Ksenije si Srbi obetajo zelo veliko … "Ksenija je nato stopila v razmerje z Nikolo Lakićem in se z njim javno ljubila. Znana je tudi po histeričnih izpadih, prepirih, pa tudi po tem, da rada kaj popije, zaradi česar se je nekoč sprla z Jeleno Krunić. Na resničnostnih zabavah je bila vedno zelo svobodna in provokativna, sebe pa opisuje kot prijazno in odprto dekle. Vendar pravi, da ne mara žensk in da se v njihovi prisotnosti počuti ogroženo,“ še piše Kurir. 

Bar se je sicer začel s škandalom. Eno tekmovalko so zaradi nasilja že diskvalificirali. Kako je znorela, si lahko ogledate TUKAJ.

bar | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 2
  • Kimberly_Moore 10:00 29.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar pantani
    pantani 12:25 28.december 2021.

    To je sam za idote!!!