Magazin > VIP
9784 ogledov

Jan Klobasa: Razkrivamo, kdo je lepotica v njegovem objemu

jan klobasa
Jan Klobasa je zaljubljen.

Je zmagovalec Kmetije, Jan Klobasa, zaljubljen? Pojavila se je namreč fotografija, na kateri se stiska z lepo temnolasko. Jan je za Žurnal24 povedal, da je zaljubljen, a ne v to dekle.

To je namreč njegova sestrična Laura, s katero sta si zelo blizu, posnetek pa je nastal med snemanjem videospota pevca Tilna Lotriča za pesem Vino, ki bo luč sveta ugledal v petek. Tilen je Jana povabil k sodelovanju in zgovorni mladenič je glavno vlogo v spotu z veseljem sprejel. Ko so ga vprašali, ali pozna dekle, ki bi lahko prevzelo glavno žensko vlogo, je predlagal Lauro. "Z neznanko bi bilo romantične prizore težje posneti kot pa z nekom, ki ga dobro poznaš,“ je za Žurnal24 povedal Jan in dodal, da je bila njegova 20-letna sestrična sprva malce zadržana, a se je pred kamerami hitro sprostila.

"Spot smo zelo hitro posneli, a smo spili preveč vina in ga je bilo treba ves čas dolivati,“ se je še pošalil Jan. Prve kade si lahko ogledate v spodnjem videu.

#napovednik V PETEK PRIHAJA 🍷 videospot za mojo novo pesem VINO .... ⬇️ V NAPOVEDNIKU PA ŽE LAHKO VIDITE KAJ SE BO DOGAJALO V SPOTU... a ne vsega 😜 #vino #newsong #comingsoon

Komentarjev 1
  • ode 07:50 10.april 2020.

    V tem času je aktualna prekajena šunka, ne pa klobasa.