Magazin > VIP
4816 ogledov

Naši resničnostni zvezdi skupaj v Bar, Srbom bosta začinila šov!

jan klobasa, tilen klobasa POP TV
Danes bosta v šov vstopila dva Slovenca.

ksenija kranjec | Avtor: Instagram Instagram
Zmagovalec Kmetije Jan Klobasa in tekmovalka Big Brotherja, Ksenija Kranjec, sta skupaj odpotovala v Beograd. Oba sta svojim sledilcem sporočila, da bosta nekaj časa nedosegljiva, zato so se takoj pojavila namigovanja, da bosta vstopila v Bar.

POP TV je to sedaj potrdil. "Na slovenskem parketu imam z resničnostnimi šovi že veliko izkušenj, zato ni naključje, da sem bila povabljena v Bar. Pestro dogajanje v Baru sem spremljala že od samega začetka. Prepričana sem, da bo moj prihod marsikaj spremenil, saj zabave in novih napetosti ne bo manjkalo. Ker sem že sodelovala v nekaterih resničnostnih šovih v Srbiji, to zame pomeni še dodatno prednost. Se pa tovrstni šovi precej razlikujejo od slovenskih, saj za njih potrebuješ veliko potrpljenja in energije. Te pa pri meni nikoli ne manjka," izpostavlja Ksenija, Jan pa pravi: "Povabilo v Bar sem sprejel z odprtimi rokami, saj se mi je zdelo super, da se lahko preizkusim v resničnostnih šovih tudi zunaj slovenskih meja, hkrati pa se lahko preizkusim tudi v strežbi. Oboje mi predstavlja velik izziv, ki se ga zelo veselim." 

Srbski resničnostni šov Bar obljublja, da bo postavil pod vprašaj vse, kar smo do sedaj vedeli o resničnostnih šovih. Tekmovalci novega resničnostnega šova Bar, ki bo sočasno predvajan tudi na VOYO, se gibljejo med barom, v katerem delajo, stanovanjem, v katerem živijo skupaj in na ulicah Beograda, kjer opravljajo čisto običajne naloge in imajo običajno življenje. Razlika je le v tem, da jih gleda vsa Srbija in odslej tudi vsi VOYO uporabniki. Da lahko njihov Bar v srcu Beograda nemoteno deluje, tako sami zunaj opravljajo naloge, sprejemajo številčne izzive in strežejo gostom, ki lahko nemoteno Bar tudi obiskujejo.

Vsi tekmovalci pa se bodo v Baru borili za denarno nagrado v višini 30.000 evrov.  

Kaj se je doslej zgodilo, si lahko ogledate TUKAJ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Klobasa (@janklobasa)

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 09:44 27.december 2021.

    Tadva imata skupaj IQ zlate ribice.