Magazin > VIP
28182 ogledov

Mirela: Bila sem omamljena in zlorabljena. Imam dokaze!

mirela Facebook
Mirela toži producente Parov, resnico bo dokazovala na srbskem sodišču. Partner ji je omogočil najboljše odvetnike, ki obljubljajo zmago in vrtoglavo odškodnino.

Mirela Lapadanović pravi, da bo na sodišču dokazala, da je bila s strani producentov in sotekmovalcev srbskega šova Parovi omamljena in zlorabljena. "Žrtve nikoli ne rabijo biti tiho. Vse imam podkrepljeno z laboratorijskimi izvidi in pričami. V krvi so mi našli drogo GHB, ki velja za drogo, s katero te omamijo in posilijo. V moji prvi sezoni, ko sem spila le dva koktajla in izgubila zavest, so me odpeljali na kliniko, a takrat krvne slike nisem dobila. Šele sedaj, preko odvetnikov, ki mi jih je priskrbel Nebojša, ki me pri vsem tem finančno podpira. Brez njega ne bi zmogla. Pravijo, da je to dobljena tožba, zahtevamo pa zelo, zelo veliko vsoto. Tako veliko, da se bom od resničnostnih šovov lahko upokojila za vedno. Lepo vsoto pa bom namenila tudi žrtvam posilstev in socialno ogroženim mamicam samohranilkam," pravi Mirela in dodaja, da se je v novo sezono vrnila le zaradi številnih pritiskov in groženj, a da se je sedaj izkazalo, da njena pogodba menda sploh ni veljavna, ker naj bi bila opremljena le z njenim podpisom.

mirela Magazin So ti resničnostni zmagovalci prelomili obljubo glede nagrade?


"Drugič se je zloraba zgodila še pred vstopom v šov, izkoristili so me in to posneli. Mislili so si, če sem to pred kamerami naredila z Markom v slovenskem Big Brotherju, da mi nihče ne bo verjel, da tega nisem ponovila prostovoljno. A z Markom je bilo sporazumno, čisto kot solza in prostovoljno. V Parovih pa te popolnoma psihično uničijo, sama sem notri kar štirikrat delala samomor. To je šov, kjer ni pravil, je kot na vzven lepo taborišče. Tožbe so že vložene, čakamo le še na to, da vsi akterji pridejo iz šova," dodaja Mirela, ki je trenutno v Sloveniji, kjer se vneto pripravlja na tožbo. 

Mirela Lapanović in Dejan Popović - Tigar Magazin Vsi Mirelini ljubimci

Za komenatr na Mirelino tožbo smo se obrnili tudi na Happy TV, na odgovore še čakamo.

Komentarjev 12
  • pa 22:03 21.junij 2018.

    Smili se mi

  • gregor51 11:39 15.junij 2018.

    ta je mela več obiska k postonjska jama

  • Papaja Popi 11:23 15.junij 2018.

    Čudno, da rabijo drogo za njo, da bi jo posilili ??????????????????? Kdo neki jo hoče posiliti, saj še prerada da noge narazen ???????!!!!!!!!!!