Magazin > VIP
25827 ogledov

Za nekatere je Mirelin novi partner kriminalec

mirela lapanović Osebni arhiv
Mirela Lapanović svojega novega zaročenca ne more prehvaliti.

Zmagovalka Big Brotherja, Mirela Lapanović, pravi, da je njen partner, Nebojša Vuković, v Srbiji in Črni gori zelo znan. "Moj Nikšičanin je kontroverzna oseba. Za nekatere je navaden človek, za druge kriminalec, človek iz ozadja. Tisti, ki ga poznajo, pa vedo, da je časten in pošten. Do mojega prihoda v šov Parovi se v javnosti ni izpostavljal," je za naš portal povedala Mirela in dodala, da je bil njen izbranec nekoč zelo zagrizen športnik. Ukvarjal se je z boksom in nogometom. 

"V devetdesetih letih je postal znan širši javnosti, ko se je poškodoval na beograjskem splavu - ladjici na Donavi. Je tudi zelo dober prijatelj mnogih vplivnih moških. Kako pomemben je, sem spoznala šele na zaslišanju lani, ko se je govorilo, da me je Neša ugrabil iz šova Parovi. Iskalo naju je 400 policistov, na zaslišanju pa sem videla, da Nešo preiskovalci zelo spoštujejo," brez dlake na jeziku še pove Mirela, ki se ob Neši počuti zelo ljubljeno.

"Je ljubosumne narave kot vsak moški, ki ljubi svojo izbranko. Znašla sva se v kar nekaj perečih situacijah, ki sem jih morala pomiriti. Neša zna bit agresiven, ko so moški nespoštljivi do mene. Spoštuje prave ljudi, ne mara nečastnih oseb, ki mene ne spoštujejo. Zaščitniški je," še pravi Mirela in nam razkrila, kako jo je Neša zaprosil za roko. "17. marca me je pred najinimi prijatelji zasnubil in takrat sem izgubila svojo drugo »nedolžnost«. Sedaj si želiva povečati družino in se poročiti. Kmalu se seliva v Ljubljano, kjer mi moj Neša odpira butik, kupujeva pa tudi hišo. Pišem tudi knjigo o skrivnostih v šovu Parovi, lažeh in intrigah, spletkah produkcije ... Precej znanih tekmovalcev se mi je izpovedalo. To bo zagotovo uspešnica," je prepričana naša starleta. 

Komentarjev 8
  • stane32 13:19 11.april 2018.

    Ta kura je kot Trump. Samo, da se kaže, v glavi pa vakuum.

  • Tadej 17:52 05.april 2018.

    Haha tej babi pa res dogaja :D

  • roscha 16:54 05.april 2018.

    Starleta?! C'mon navadna k***a, v bistvu "niko i ništa". Večje vprašanje je, komu je tako pri srcu, da jo vsak mesec vleče iz naftalina. Bruh.