Magazin > VIP
10442 ogledov

Mirela sina ni videla že pol leta

Mirela Lapanović Facebook
Mirelin nekdanji partner Andrej Laharnar o tem, da resničnostna zvezdnica že od septembra ni obiskala svojega sina Aljažka.

"Nimam nobenih stikov z njo in tudi ona nima stikov s sinom. Dejansko jo sploh ni tukaj. Dejansko ga ni videla od septembra. Enkrat je sicer izrazila željo, vendar je bila prekratek čas tukaj," o Mirelinih stikih s sinom pove Andrej, ki dodaja, da Aljažu kljub temu nič ne manjka: "Nekako se je tako navadil. Navadil se je na to življenje z mano. Ima mojo 100 odstotno podporo, tako da sva vedno skupaj. Ni žalosten. Tudi on ne izrazi nobene želje, da bi jo poklical, tako da se ne slišita niti po telefonu. Dejansko je z mano, z mojimi starši, pogledati pa greva tudi Mireline starše."

In v čem Andrej vidi razlog, da Mirela ne obišče sina? "Ne vem, kaj je razlog, da se mu ne posveti. O tem razmišljam že par let. Ne vem, zakaj je to tako. Na Facebooku sicer nekaj objavlja, kako ga pogreša, a če nekoga pogrešaš, ga vsaj kontaktiraš, vprašaš, kako je, če že ne obiščeš. Samo objavi, a dejansko od tega ni nič. Sina tudi vsake toliko vprašam, če bi jo rad slišal, pa ni interesa z njegove strani. On se je enostavno navadil, da imava takšno življenje kot ga imava. Šola, njegovi mucki … Ravno sedaj imamo enega mladega in to je tako veselje, uff. Smo že imeli enega, pa so nam ga ukradli. To je bilo v bistvu najtežje."

Andrej nove partnerke nima, saj pravi, da pri njem to ne gre tako hitro. "Vzel sem si čas. Zase in za otroka. Na prvem mestu je on, šele nato jaz," še dodaja.  

Mirela: "Zavedam se, da nisem takšna mama kot sem bila"

Da sina res ni videla od septembra, priznava tudi Mirela, a dodaja, da ne drži, da si tega ni želela, pač pa ji je to oteževal tudi Andrej, s katerim sta sicer redno na vezi glede dogajanja s sinom. 

"Vsakič, ko sem prišla v Slovenijo sem ga klicala in prosila, če ga lahko vidim. To so težke situacije in tega nisem želela dajati v medije. Zaradi svojih težav, ki sem jih imela, nisem bila mama, kot bi lahko bila in kakršna sem bila, preden sem odšla v katerikoli šov. Zelo težko je to vse zbalansirati, sploh, če se ti dogajajo neke stvari, ki so se mi zgodile. Ne iščem izgovorov in nikogar ne krivim. Andreja sem prosila le za pomoč v tej smeri, če Aljaž reče, da me ne želi videti, da naj ga vsaj malo vzpodbudi, da spremeni svoje mnenje. Nekaj časa mi je stike tudi onemogočal in ga ni pripeljal, ali mi ga dal na telefon. Pred dvema dnevoma sva končno govorila eno uro po telefonu. A starš je starš, tudi jaz nisem imela idealnega otroštva, ampak to so moji starši, moje korenine in tega ne moremo spremeniti. Stvari se ne rešujejo tako, da se beži od njih, potrebno se je soočiti z njimi. Meni je zelo hudo, a situacija je taka kot je. Ampak moramo iti čez to fazo. Jaz v resničnostni šov več ne grem, posledice so bile prehude. Vračam se v Slovenijo, s partnerjem kupujeva hišo, da bom blizu sinovoma, odpiram pa tudi znan gostinski lokal v Ljubljani," nam je svojo plat zgodbe zaupala Mirela.  

Komentarjev 13
  • patron 22:59 13.april 2018.

    ZAČEPI SVOJ PREDELAN KLJUN, KR..A !!!

  • Waltter 10:55 13.april 2018.

    Ne vem zakaj komentirata in lapata po portalih in časopisih, to je stvar ki jo morata nedorasla osebka urediti med sabo in ni to nekaj kar odpiraš in kažeš navzven in seveda ob enem pričakuješ še podporo. Pol ko pa ...prikaži več ga bo Kopač Mrak kardelo napadlo pol bo pa javkal al kaj?

  • stane32 10:37 13.april 2018.

    Ali vi novinarji nimate drugega dela kot pisati o tej zahojeni čefo kuri?

Sorodne novice