Magazin > VIP
9251 ogledov

Je Andrej kriv, da je Mirela spet samska?

Mirela Lapanović Youtube
Mirela je ostala brez besed.

Produkcija televizije Happy TV, kjer predvajajo kontroverzni resničnostni šov Parovi, je z Mirelo delil informacijo, da naj bi Andrej Laharnar, njen nekdanji partner, kontaktiral Nebojšo, zadnjega Mirelinega partnerja, ki je z njo prekinil, kmalu po tem, ko je vstopila v šov. Nebojša je vstopil v vilo in ji pred kamerami povedal, da je konec, piše Happy TV. Mirela pa je v solzah povedala: "Na nacionalni televiziji sem dobila košarico. Lahko bi mi to povedal po telefonu, ne pa tako. Jaz sem najbolj neumna ženska na Balkanu, ne, na svetu!"

Kot so ji povedali, naj bi Andrej na vsak način poskušal uničiti Nebojšo in njegovo zvezo z Mirelo. Mirela njihovim besedam ni mogla verjeti. "Šokirana sem, če je to resnica. Z Andrejem sva se trudila (ostati par, op. a.) 14 let, a ni šlo. Ob Nebojši sem našla svojo srečo," je izjavila slovenska tekmovalka.

mirela mirela znorela Magazin Srbi predvajali Mirelin novi vroči posnetek

Andrej je za naš medij povedal, da temu ni tako. "On je hotel na vsak način stopit z mano v stik. Kontaktiral je prijatelja Boruta in Rebeko, na koncu še mene. Želel je, da mu pomagam izvleči Mirelo iz Parova. Jaz mu ne morem pomagati," je za Žurnal24 povedal Mirelin nekdanji partner, s katerim ima sina Aljaža.

Mirela Lapanović To je dejal o Mireli Magazin Mirela zelo razočarala svojega rešitelja
Komentarjev 2
  • Besi 16:54 29.december 2017.

    Skušal stopiti v stik z prifuknjeno Rebeko,z Borutom,z Andrejem,pa tle več ne veš kdo koga j...v glavo,saj ta Rebeka ,ki je bla njena velika zagovornica je tud popušila pr Mirelci haha,vse skupaj poslat na zdravljenje

  • Majazmaja 10:21 29.december 2017.

    Če pravilno razumem, vzporedno potekajo trije reality showi: prvi v Srbiji in ta je uraden, drugi med njenimi bivšimi tipi (vodi ga watusi govedo) in tretji na tem portalu?