Magazin > Film & Glasba & TV
35094 ogledov

Srbi predvajali Mirelin novi vroči posnetek

mirela lapanović
Mirela znorela in začela razbijati.

Kot smo že pisali, je Mirela spet pristala v srbskem šovu Parovi. In že v prvem tednu je doživela velik šok. Med oddajo v živo so predvajali njen seks posnetek z Markom Perovićem, ki je prav tako znan obraz šova Parovi.

Srbske medije polni Slovenkino ime, Srbi pa so, kot piše Happy TV, ponoreli, saj si želijo še enkrat videti vroči posnetek, ki ga je posnela z Markom. Zaradi videa je v hiši nastala prava drama, v tem času pa je v vilo vstopil tudi Mirelin zdajšnji partner Nešo, s katerim je zaročena.

Marko in Mirela, glavna akterja vročega posnetka, sta doživela živčni zlom, slovenska tekmovalka je kričala in razbijala, njen partner Nešo pa jo je skušal umiriti. Mirela je grozila, da se bo ubila in partnerja prosila, naj hiše ne zapusti brez nje."Ne boš se ubila. Ne govori tako. Premlada si še, nehaj," je govoril Nešo in dodal: "Rekel sem ti, da ne greš v šov, rekel sem ti, da ne iti."

Mirela je ponavljala, da jo skrbi, kaj bodo rekli njeni domači, kako bodo na to reagirali njeni otroci in kaj se bo spet dogajalo z njimi zaradi njenega turbulentnega življenja.

Mirela Lapanović Magazin Izvedeli smo, kdo je Mirelin novi zaročenec

 

Komentarjev 8
  • Avatar čavez
    čavez 07:06 14.december 2017.

    Je pozdravila gonorejo bo prinesla sifilis.

  • smejka 16:23 13.december 2017.

    Mirela ne more znoret, nora je že.Bolno je tudi spremljanje te kurbe(računam na brisanje komentarja). primernejšega izraza pač ne poznam.

  • blayo 15:49 13.december 2017.

    Dajem na glasovanje... kdo je za https://mirela.zurnal24.si :))))))