Magazin > VIP
18030 ogledov

Predvideli smo Mirelino travmo

Mirela Lapanović Facebook
To se je zdaj zgodilo z Mirelo.

Mirela Lapanović je na svojem Facebooku razkrila, kakšen je njen načrt za prihodnost in s tem razkrila, da bo na cedilu pustila kar nekaj svojih oboževalcev. Dolgo časa je namreč napovedovala, da bo vstopila v vilo šova Parovi in sodelovala v novi sezoni. Zdaj pa se je odločila, da v šovu ne bo sodelovala, čeprav je za naš medij še pred dvema dnevoma potrdila, da v torek vstopa v hišo. Kaj se je zgodilo?

Mirela Lapanović Magazin Mirela spet pod isto streho z Milijem

"Resnica je, da se bojim nasilja in posilstva. Nočem vstopiti v zaprti prostor z osebo, ki je moje življenje spremenila v pekel. Stop nasilju! Nobena žrtev ne bi vstopila v resničnostni šov skupaj s tistim, ki jo je zlorabil. Prevelike travme … P. S.: Vračam se v Slovenijo,“ je zapisala Mirela in s tem potrdila, da smo pred dobrim mesecem predvideli njeno travmo. Vprašali smo jo namreč, kako se bo soočila z Milijem, ki naj bi jo posilil, in ali jo je vstopa v hišo strah. Takrat nam je odgovorila, da je Milutin njena največja življenjska napaka in da se z njim ne bo preveč obremenjevala: "Je le moj sotekmovalec, ki ga bom pospremila skozi vrata vile Parova."

Komentarjev 6
  • perhan63 12:57 23.november 2017.

    upam ,da se tale prispevek predlaga za novinaja/ko leta

  • Majazmaja 12:53 23.november 2017.

    Dejstva: 1. Produkcijska ekipa je ni povabila v show. 2. V teh mesecih je upala, da jo bo povaljal še kakšen Beograjčan z denarjem - to se ni zgodilo, ker ženska izgleda prezgodaj ostarela, iztrošena in zelo obrabljena. 3. V ...prikaži več V Slovenijo se vrača, ker je pokurila ves keš za hotel, cunje, filerje, frizerje, kremplje in je dojela, da novih sponzorjev ni (točka 2). Vselila se bo v svojo otroško sobo in začela divje pecati vatusi govedo, ki bo ponovno ugotovilo, da je ljubezen njegovega življenja.

  • Kojak 10:54 23.november 2017.

    Dajte prosim to ženše že poslat k psihiatru.

Sorodne novice