Magazin > VIP
34048 ogledov

Konec velike ljubezni: Zato se je Mirela razšla z milijonarjem

Mirela Lapanović in Dejan Popović - Tigar osebni arhiv
Razkrila nam je podrobnosti.

Mirela Lapanović se v teh dneh odpravlja v novo sezono srbskega resničnostnega šova Parovi, v katerem je gostovala že lansko leto. Pred odhodom v beograjsko vilo se je starleta razšla s srbskim milijonarjem Dejanom Popovićem Tigrom, za katerega je še pred nekaj dnevi trdila, da je ljubezen njenega življenja.

Mirela Lapanović in Dejan Popović - Tigar Bogat ljubimec Magazin Bogat ljubimec: Toliko tisočakov je stal nakit, ki ga je dobila Mirela

"Razšla sva se sporazumno, ker odhajam v reality. Dejan je super človek, a zdaj je nastopil čas za moje poslovne uspehe in ne želim si več biti finančno odvisna od moškega. Svoj denar služim sama," je za Žurnal24 povedala zgovorna Novomeščanka.

Dodala je tudi, da mu je vrnila vsa pregrešno draga darila, ki ji jih je kupil: "Ničesar nisem obdržala. Ker spoštujem sebe in njega, sem mu vse vrnila."

Komentarjev 11
  • Tine123 19:52 27.oktober 2017.

    Je še kdo poleg mene, ki ni porival te balkanske lajdre? Nas je bolj malo kajneda?

  • Ledena 19:27 27.oktober 2017.

    Ta stvor zivi v svojem narcisoidnem svetu,brazilec Mili bi jo moral se bolj prek kepe,da bi ji izbil to njeno pacenje in popravljanje las.Ona potrebuje strokovno pomoc psihiatra,ampak po moje ji vec ni pomoci,je prevec zblojena.Laharnar je se vedno nor ...prikaži več na njo in vedno bo,slej ko prej bosta skupaj,kam pa bo sla,kdo jo bo prezivljal?Srbski cigani,ki si jo podajajo kot po tekocem traku?Ona je adijo.

  • fowler 17:57 27.oktober 2017.

    20. septembra sem komentiral en članek o tej žabuši, kaj se bo zgodilo. Se opravičujem vsem, ker sem za 14 dni zmotil. lp

Sorodne novice