Magazin > VIP
17691 ogledov

Mirela spet pod isto streho z Milijem

Mirela Lapanović Facebook
To nam je povedala o njunem odnosu.

Mirela Lapanović se je odločila, da bo sodelovala v novi sezoni srbskega resničnostnega šova Parovi, v katerem je nastopila letošnjo pomlad. Čeprav nam je še pred nekaj meseci zatrjevala, da se ne bo več vrnila pred kamere in da ne bo več sodelovala v resničnostnem šovu, se je očitno zarekla.

Mirela, ki trenutno živi v Beogradu pri svojem novem izbrancu, uspešnem srbskem poslovnežu Dejanu Popoviću Tigru, je za naš medij povedala: "Odločila sem se za vstop v šov, ker se je s strahom najbolje soočiti. To je moj poklic, sem reality igralka. Je poklic, kot je nekomu biti kuhar. Jaz sem resničnostna zvezda na Balkanu."

Mirela Lapanović Poglejte ga Magazin Mirela ujela "najbolj uspešnega poslovneža Srbije"

Mirela pravi, da ji Dejan zaupa in da jo je sprejel takšno, kakršna je: "Moj novi partner je uspešen moški, ki je psihično močan in mi popolnoma zaupa. On je moja največja podpora in veter v hrbet. Ljubi me takšno, kakršna sem, z vsemi mojimi napakami. Je ljubezen mojega življenja in moj ponos."

Soočenje z Milijem

V novi sezoni Parova, ki se bo začela zelo kmalu, pa bo tudi Milutin Radosavljević – Mili, Mirelin nekdanji partner, ki naj bi jo v šovu domnevno posilil, po šovu pa bil do nje nasilen, zato je pobegnila od njega. "Milutin je moja največja napaka, ki me je stala veliko. To je bila najdražja šola življenja. A to poglavje je zame končano. Je le moj sotekmovalec, ki ga bom pospremila skozi vrata vile Parova," je za Žurnal24 povedala 41-letnica.

Mirela Lapanović Razvrat v hiši Magazin Razvrat: Tako se je začel škandal z Mirelo

Mirela pravi, da je v Beogradu zelo priljubljena in da jo po ulici ljudje ustavljajo in sprašujejo, kdaj jo bodo spet lahko spremljali na televiziji. Očitno zelo kmalu.

Komentarjev 2
  • pacioti 17:36 21.oktober 2017.

    "TO JE MOJ POKLIC, SEM REALITY IGRALKA. JE POKLIC, KOT JE NEKOMU BITI KUHAR. JAZ SEM RESNIČNOSTNA ZVEZDA NA BALKANU." Ta je res prava zvezda.....

  • gregor51 11:54 21.oktober 2017.

    višek novinarstva..piscu tega prispevka zvišat plačo..

Sorodne novice