Magazin > VIP
32337 ogledov

Mirela Lapanović: Otroka ji niso odvzeli zaradi seksa, ampak ...

mirela Facebook
Mirela Lapanović išče očividce.

Zmagovalka slovenskega Big Brotherja, Mirela Lapanović, je na Facebooku sporočila, da ne bo več govorila o šovu Parovi in kratki zvezi z Milijem, ki naj bi bil do nje nasilen. "Življenje gre naprej. To sedaj prepuščam odvetnikom, tožilstvu in policiji,“ je zapisala in dodala, da je vse, kar si želi, mirno življenje.

Še pred to objavo pa je Mirela posnela dolg video, v katerem je natančno razložila, kaj je Mili z njo počel. Povedala je, da mu je verjela, ko ji je rekel, da je ni spolno zlorabil, ko je bila vinjena, a šele sedaj, ko si je ogledala posnetek, je spoznala, da ji je lagal. Žal ji je tudi, da ni verjela ostalim tekmovalcem, ki so jo pred njim svarili, in tudi ne drugim, ki so ji zatrjevali, da se je zaljubila v svojega posiljevalca.

Nato je Mirela opisala nasilje. Pravi, da jo je Srb vlekel za lase in po njej udarjal s pestmi. "To je bila največja nočna mora v mojem življenju,“ je povedala. Naša resničnostna zvezda poleg tega prosi očividce, naj se ji javijo. Med drugim išče žensko, ki jo je videla pred Milijevim stanovanjem, in zaposleno v nekem lepotnem salonu, kjer so ji morali po Milijevem izpadu popraviti umetne nohte.
Razložila je tudi, da ji otroka socialna služba ni odvzela, ker bi bila "odvratna in neprištevna mama“. Po njenih besedah se je njen nekdanji zaročenec Andrej ustrašil, da bi Mirela sina Aljaža odpeljala v Srbijo, saj je vedel, da Mili ni Mirelin prijatelj. "Želel mi je dobro. Sedaj ima svoje življenje, spoštujem ga, ima dušo. Pomagal mi je, tukaj je za mene. Hvala ti stokrat, dober oče si. Res ti želim sreče v življenju.“

Mirela je za konec še povedala, da je ne bomo videli v nobenem šovu več in da od Srbov še ni dobila honorarja. "Izgubila sem vero v ljudi,“ je še dejala in tiste, ki so jo kritizirali, opomnila, da njeni otroci ne trpijo zaradi njenih dejanj, ampak zaradi njihovi komentarjev. "Mirela bo sedaj zelo dolgo sama. Zelo dolgo. Ker so mi v življenju večkrat zlomili srce. Prikazovali so me kot najhujšo v hiši. Nihče mi ne podpiral,“ je še potarnala.

 

Komentarjev 10
  • Jose Bulgaras 08:20 04.avgust 2017.

    še premal so jo istukli kurvo hehe

  • pacioti 16:47 03.avgust 2017.

    Zdaj so ji vsi drugi krivi,na FB pa vsak dan slike z Milijen kako je top pol pa kar naenkrat kako jo je mlatil!!! To ne pije vode Mirela!!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:24 03.avgust 2017.

    Niso otroka vzel zarad seksa ampak zarad prenizkega IQ,saj ma mende enakega,kot čeveljček 1 leto starega otroka.Ko bo ta plastic bich umrla,jo bodo pokopal na ekološkem otoku za plastiko!!