Magazin > VIP
12521 ogledov

Živčni zlom Mirele: Izgubila skrbništvo nad mlajšim sinom

Mirela Lapanović YouTube
Odpeljati so jo morali v bolnišnico.

Mirela Lapanović je za naš medij povedala, da je izgubila skrbništvo nad mlajšim sinom Aljažem, ki ga ima z Andrejem Laharnerjem. Kaj več kot to, da je zato doživela živčni zlom, ni povedala, se je pa bolj razgovorila za Happy TV, kjer so tudi predvajali Parove.

"Zjutraj sem prišla iz bolnišnice, kjer sem preležala cel dan. Imela sem zelo visok pritisk in lahko bi doživela tahikardijo (motnja srčnega ritma, op. a.). Ko sem prišla iz šova, so se začeli negativni komentarji. Izgubila sem skrbništvo nad mlajšim sinom in ga ne smem videti naslednjih šest mesecev," je na srbski televiziji povedala Mirela in nadaljevala: "Andrej mi je med zasebnimi klici zagotavljal, da me podpira, v resnici pa je delal proti meni za mojim hrbtom. Ruši se mi svet, ker sem našla ljubezen svojega življenja."

Povedala je, da je šel Andrej na center za socialno delo že, ko je bila Mirela v šovu Parovi in s pomočjo odvetnika dosegel, da so ji odvzeli skrbništvo. "Proti meni je uporabil dejstvo, da me ni bilo tri mesece, da sem bila z drugim moškim, da sem se obnašala nemoralno in me označil za alkoholičarko, ker sem se nekajkrat napila. Ne iščem izgovorov, zavedam se svojih napak in za njimi tudi stojim, a mi je zelo težko."

Dodala je, da lahko sina vidi samo enkrat na pol leta in še to v Andrejevi prisotnosti. "Zdaj mi je najbolj pomembno, da imam ob sebi Milija, starše, brata in sestro. Moram se zbrati in se osredotočiti na boj za sina. Osemletni otrok potrebuje svojo mamo. V Parove sem vstopila, da bi zaslužila denar zanj. Obsojajo me, doživela sem medijski linč. Trenutno pa je najbolj pomembno, da grem v Beograd in vidim Milutina," je povedala čustveno zlomljena Mirela in za konec dodala: "Ljudje morajo vedeti, da ne bom obupala nad svojim sinom. Nihče se ne bi smel vmešati med mamo in sina."

Ko je Mirela končala svoj telefonski pogovor s studiem, kjer je potekala oddaja v živo, so vsi v studiu v tišini obsedeli in niso mogli verjeti zgodbi, ki so jo ravnokar slišali, piše portal srbske televizije Happy.

Komentarjev 27
  • Avatar Zala
    Zala 23:17 11.julij 2017.

    Gospa Mirela, otrok vedno potrebuje mamo, ne samo pri osmih letih. In to temu otroku niste vi. Otroka ste rodili, a to še ne pomeni, da ste mu mama. Sterilizirajte se, da ne boste še kdaj zanosila in rodila. Obnašali ...prikaži več ste se in se še kot najslabša putana.

  • patron 22:49 11.julij 2017.

    kuuuuuuu........na se raspala!!!!!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 22:32 11.julij 2017.

    Drugače bi ji pa država morala vzeti še kupljeno državljanstvo in jo izgnati za večno!