Magazin > VIP
12448 ogledov

Misterij: Kaj se dogaja z Mirelo?

mirela lapanović Facebook
Jo "nategujejo"?

Mirela Lapanović, zmagovalka slovenskega Big Brotherja, že dalj časa napoveduje vstop v hišo srbskega šova Parovi, ki ji v preteklosti ni prinesel sreče. V njem je namreč spoznala Milija, ki naj bi jo v hiši zlorabil, a se je z njim zunaj kljub temu podala v zvezo, kar je bridko obžalovala.

Kakor koli že, Mirela je po tej izkušnji povedala, da je ne bomo videli v nobenem šovu, sedaj pa se bo očitno vrnila "na kraj zločina".

AMZS spa Avto 30 bralcev skupaj z AMZS vabimo na ekskluzivni dogodek

Svoj vstop v hišo je napovedala že nekajkrat, a je Mirela še vedno na prostosti. Na njeni Facebook strani so njeno selitev napovedovali za 26.10, nato 27.10, nazadnje pa za nedeljo, 29.10, a iz tega ni bilo nič.

Mirela je pred dvema dnevoma objavila video, v katerem je spet povedala, da je napočil čas za vstop. Kot pravi, bodo gledalci tokrat videli pravo Mirelo in napovedala, da bo "brutalno iskrena“ in da bo v hišo vstopila oborožena z informacijami. Na vprašanje ene od svojih oboževalk dan po tem posnetku, kdaj jo bodo lahko spet spremljali v šovu, je odgovorila le, da se vse zgodi ob svojem času ...

Komentarjev 5
  • Avatar mnenje
    mnenje 12:41 09.november 2017.

    ženskam kot je ona, se ne more verjeti na besedo, spreminjajo svoje izjave iz sekunde v sekundo.

  • Majazmaja 10:08 07.november 2017.

    Mogoče je pa niti v Srbiji nočejo več? Ali pa se sponzorira pri svojem vatusiju, glede na to, da jo je 'milijonar' odvrgel kot smet.

  • Tupamaros 08:23 07.november 2017.

    Bom reku kr, boli me đoko. Eni pač ne vejo zakaj so na svetu.