Magazin > VIP
29850 ogledov

Izvedeli smo, kdo je Mirelin novi zaročenec

Mirela Lapanović Facebook
Ne bo ji treba delati.

Mirela Lapanović je na svojem Facebooku spremenila status razmerja v 'zaročena', kasneje po objavila svojo roko v objemu moške. Mirela, ki trenutno živi v Beogradu, je za naš medij povedala, kdo je njen novi izbranec in kako je potekala zaroka.

"Zaročena sem s poslovnežem iz Črne gore, ki izmenično živi v Beogradu in Nemčiji. Je znan obraz na Balkanu in ni moški, ki bi ga zanimala družbena omrežja in mediji. Resni poslovneži se na tak način navadno ne izpostavljajo,“ je za nas povedala Mirela in dodala: "Je nekdo, ki ga ne zanima moja preteklost in me ljubi takšno, kot sem – z vsemi napakami in vrlinami. Spoštuje mene in moja otroka, kar je najbolj pomembno."

Mirela, ki je bila zadnjih nekaj dni na obisku v Sloveniji, nam je povedala, da je z njo prišel tudi njen novi izbranec, katerega imena pa zaenkrat še ne želi razkriti: "Spoznal je mojo družino, da jim dokaže, da ima resne namene z menoj, saj bo kmalu moj soprog. Sama še nisem bila pripravljena na zakon, a tokrat je drugače, ker je bila ljubezen na prvi pogled in sva se preprosto našla. Skupaj nameravava odpreti moj butik, ker sem v Beogradu zelo lepo sprejeta. Čas je, da postanem poslovna ženska, žena in seveda tako bom poskrbela tudi za svoja sinova, ki sta trenutno dodeljena očetoma, kar je pravilna odločitev. Skrbništvo se lahko odvzame, a materinstva mi nihče ne more vzeti. Niti je bilo kdaj tako s strani mojih bivših partnerjev. Obema bivšima partnerjema želim vse najboljše in srečo, saj sta čudovita očeta mojim sinovom."

Mirela pravi, da je bila svojemu zaročencu všeč že, ko je bila v šovu Parovi in da sta se po tem, ko je prišla iz šova, večkrat srečala v Beogradu. "Ljubim ga do neba! Za roko me je prosil v zelo znani restavraciji v Skadarliji v Beogradu,“ je povedala in dodala, da njen izbranec ni šel na eno koleno, ker mu je prej padla v objem: "A brez diamanta ni šlo. Balkanci so namreč zelo radodarni moški, ko gre za nakit in zaroke."

Mirela in njen bodoči mož bosta za zdaj živela v Beogradu, kupil naj bi ji tudi nepremičnino v Sloveniji, kjer bo lahko skupaj s svojima sinovoma, ko se bo vračala na obisk domov, kasneje pa naj bi se preselila v Nemčijo, je še za konec povedala Mirela.

Komentarjev 12
  • _Il_Diavolo_ 20:10 29.november 2017.

    Hahaha pa ta zenska je res pritisnjena.

  • Ledena 15:48 29.november 2017.

    Majazmaja.......zakaj mlajse?????Ne palijo vsi na mlajse.Ce si v "stroki"kot se sama hvalis,bi to lahko vedela.Obstajajo tudi moski,ki jim mlajse punce ne sedejo.ccccc stroka pa taka....

  • Kolr 14:07 29.november 2017.

    Men se pa otroc smiljo. Frigac pa Ehja vrhunski komentar 🤣😉

Sorodne novice