Magazin > VIP
23729 ogledov

Ne boste verjeli, kaj je Mirela naredila sedaj

mirela lapanović Facebook
Saj ni res, pa je.

Mirela Lapanović, ki zase pravi, da je resničnostna igralka, to je menda na Balkanu poklic, je vstopila v vilo srbskega šova Parovi.
Nastop je napovedovala skoraj dva meseca, nato pa celo odpovedala, saj je spoznala, da bi bilo soočenje z Milijem, sotekmovalcem, ki naj bi jo v pretekli sezoni zlorabil, pa je bila z njim kljub temu v zvezi, zanjo preveč. "Resnica je, da se bojim nasilja in posilstva. Nočem vstopiti v zaprti prostor z osebo, ki je moje življenje spremenila v pekel. Stop nasilju! Nobena žrtev ne bi vstopila v resničnostni šov skupaj s tistim, ki jo je zlorabil. Prevelike travme … P. S.: Vračam se v Slovenijo,“ je pred nekaj tedni povedala Mirela, ki pa jo lahko Srbi sedaj spet spremljajo na Happy TV, čeprav je Mili še vedno v šovu.

Kako je potekalo njuno prvo snidenje, lahko vidite v videu.

No, Mirela in Mili sta se morala usesti na vroči stol in se soočiti z vprašanji voditeljice, ki jo je zanimalo tudi, ali sta drug v drugega še zaljubljena. Mili je odgovoril, morda ja morda ne, Mirela pa je izjavila, da sedaj ne več, v pretekli sezoni pa se je kot "budala“ zagledala vanj. Po prvem vprašanju je Mirela poskušala zbežati iz studia, a ji odhod v izolacijo niso odobrili.

mirela lapanović Magazin Mirela v šoku: "Ne morem verjeti, da se je to zgodilo“
Komentarjev 7
  • Avatar olor
    olor 10:48 12.december 2017.

    Pa nebi jo dirnuo ni sa štapom. :)...

  • Ledena 09:57 12.december 2017.

    Ona ima brain damage,ziher.Pa kaj je naredila z ustnicami,kaj ima to na faci? Zgleda kot rit od simpanza.Vse prevec strli ven. Po moje se se najstnice ne obnasajo kot to.Pacenje,afnanje,wanna be Kardashian al karkoli,zblojena do konca.A ni cloveka oz.psihiatra,da jo ...prikaži več postavi na realna tla?Zagledana in zaljubljena sama vase(brez razloga)in psihicno cist na dnu.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:47 12.december 2017.

    Navali narode,biče pičke za sve!!!!!!