Magazin > VIP
15285 ogledov

Mirela si spet želi biti devica

Mirela Lapanović Facebook
Mirela je v šovu Parovi spet v središču pozornosti.

Kot smo pisali, so v prestižni beograjski vili predvajali njen vroči posnetek, v katerem se je predajala strastem sotekmovalcu Marku. Posnetek sta z mobitelom posnela še, ko sta bila zunaj.

mirela mirela znorela Magazin Srbi predvajali Mirelin novi vroči posnetek

Mirela je sicer zaljubljena v svojega partnerja, za katerega trdi, da jo je prosil za roko, tik preden je šla v šov. To, da sta zaročena, je njen partner Neša zavrnil, potrdil pa, da sta v zvezi. Mirela mu želi potrditi, kako zelo ga ljubi in da bi zanj naredila vse. Izjavila je celo, da bi šla zanj pod nož. Zanj bi si zašila deviško kožico, da bi bil on prvi, s katerim bi 'prvič' imela spolne odnose. Izjavila je celo, da mu želi roditi otroka.

Mirela Lapanović, Nešo | Avtor: Happy TV Happy TV

"On je ljubezen mojega življenja. Najraje ga imam na svetu. Nešo, ljubezen moja, ti si moj in nikoli te ne bom razočarala. Če želiš, pridi in me odpelji domov," je govorila Mirela po tem, ko si je Nešo že ogledal njen vroči posnetek z drugim moškim. "V šov sem vstopila, da Nešu dokažem, kako zelo ga imam rada."

Nešo je v studiu povedal, da Mireli stoji ob strani, da ga zanima njena sedanjost in ne njena preteklost, da pa je vseeno razočaran nad njo. "Osebno takšne reklame ne potrebujem. Nisem se še niti ločil od žene. Videl bom, kako naprej z Mirelo, saj sem zelo jezen nanjo. Svetoval sem ji, da naj ne gre v šov, da naj se izogiba Miliju, a me ni poslušala. Do zdaj nisem želel v javnost in se izpostavljati, niti nisem želel biti del vsega tega," je v studiu Happy TV povedal Mirelin partner.

Komentarjev 13
  • Jožef Koprivnikar 15:01 14.december 2017.

    Le kaj na to porečejo njeni otroci, malo jo spet razganja

  • Lavdan 14:55 14.december 2017.

    Predlagam, da ji zašijejo vse luknje, da bo mir pred njo.

  • perhan63 14:33 14.december 2017.

    kje....pod pazduho?

Sorodne novice