Magazin > VIP
21341 ogledov

Mirela zelo razočarala svojega rešitelja

Mirela Lapanović Facebook
Ostal je brez besed.

Borut, prijatelj Mirele Lapanović in tisti, ki jo je 'rešil' iz krempljev Milutina Radosavljevića – Milija, je hudo razočaran nad njo.

"Spet je šla v Parove in se povezala z Milijem. Ko sem to videl, mi je vse padlo dol," nam je povedal Borut in dodal, da ga je Mirela zelo razočarala, saj je bil prav on tisti, ki je šel ponjo v Beograd, ko od tam ni mogla pobegniti pred nasilnim Milijem. "Šel sem v Beograd, da jo rešim, zdaj pa je ona tam z njim," je še dodal in povedal, da je Mirela razočarala tudi svojega novega partnerja Nebojšo.

Nebojša jo je po tem, ko so v šovu predvajali njen novi seks posnetek, prosil, da zapusti šov in ji celo rekel, da bo on plačal kazen, ki znaša kar 20 tisoč evrov. Očitno si je Mirela zadala cilj, da pride do finala. Po besedah Mirelinega prijatelja je tudi Nebojša hudo razočaran nad Slovenko in je zaradi dogajanja v hiši vrgel puško v koruzo. "Vse to zaradi Milija," je zaključil.

Mirela Lapanović Magazin Mirela si spet želi biti devica mirela lapanović Magazin Mirela v šoku: "Ne morem verjeti, da se je to zgodilo“
Komentarjev 2
  • Ledena 12:47 17.december 2017.

    A mu je kdaj stalo gor???? Jaz se na njegovem mestu ne bi izpostavljala in se sramotila.Bi bilo boljse,da bi bil tiho in se ne izpostavljal.Ker dvomim,da mu bo kdo v obraz rekel,da je dejansko sam kriv in da je idiot.

  • Ledena 09:47 17.december 2017.

    Ni logicno,da si zasije himen.Devica ne bo vec nikoli.Ne razumem te njene fore.Ce je ze menjala na tisoce kurcev,ji tut ta fora ne bo pomagala.Ni poante.

Sorodne novice